WeTu Analytics

Radiance Of The Seas

Interior Staterooms

Interiør Staterooms er tilgængelige i standard og store størrelser, og nogle tilbyder en virtuel balkon. Tilgængelige kahytter fås i begge størrelser. Disse værelser har plads til op til 4 gæster og har 2 enkeltsenge, der kan konverteres til dobbeltsenge, eget badeværelse og komfortable faciliteter. Pullman senge er tilgængelige i kahytter med tre eller fire gæster.

Show More
Show Less

Ocean View Staterooms

Ocean View Staterooms har alle fantastisk udsigt, 2 enkeltsenge, der kan konverteres til en kongelig kingsize-seng og eget badeværelse. Nogle af værelserne har egen balkon, og nogle af værelserne har sofa eller Pullman-seng. Hver kahyt kan rumme op til fire gæster. Accessible Ocean View Staterooms er også tilgængelige.

Show More
Show Less

Balcony Staterooms

Balcony Staterooms er rummelige og kan rumme op til fire gæster. Samtlige værelser har 2 enkeltsenge, der kan konverteres til en kongelig kingsize-seng, og nogle af værelserne har Pullman-seng og/eller sovesofa. Nogle af værelserne har også plads til en sammenklappelig seng eller en Play Yard.

Show More
Show Less

Suites

Suiteklassen omfatter suiter med 2 soveværelser, juniorsuiter, handicapvenlige juniorsuiter, Grand Suites, ejerens suiter og Royal Suites. Royals Suites kommer med separate soveværelser, særlige gæst frynsegoder og spabad badekar. De fleste suiter har egen balkon og opholdsområde, og alle har 2 enkeltsenge, der konverterer til kongelige kingsize-senge. Nogle af værelserne har Pullman-senge, og andre har plads til en sammenklappelig seng og/eller Play Yard.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Radiance Of The Seas

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål