WeTu Analytics

Fugitives' Drift Lodge

Lodge room

(10 rooms)

The Lodge er den mest luksuriøse indkvartering, der tilbydes, og blev totalrenoveret i 2017. Rummelige og luksuriøse hytter med eget bad har private verandaer, air-condition, og både inden for og uden brusere. The Lodge har en swimmingpool med en fantastisk udsigt, og er hvor Harford Library and Museum er placeret. Vi har 2 sæt værelser, der er interleading dvs. kan rumme 2 familier, der kræver interleading værelser.

Show More
Show Less

Guest House

(6 rooms)

Fugitives' Drift lodge og Guest House ligger inde i Fugitives' Drift-vildtreservat på læben af Buffalo River-kløften, i en højde af 3.450 fod.

Pensionatet har en imponerende udsigt over toppen af Isandlwana, og af det barske land måtte flygtninge fra slaget krydse for at komme tilbage over Buffalo-floden til Natal.

Pensionatet var engang hjemsted for Mr. og fru Potgieter, der blev udødeliggjort i Gillian Rattrays prisvindende bog, 'Årets forår'. Denne gamle bondegård er blevet ændret og danner nu den mest charmerende opholds- og spisestue. De originale verandaer er bevaret, og der er en dejlig udendørs spiseplads. Der er 6 superior twin en-suite værelser, alle med udsigt over haven, som har en overflod af fugleliv i sig. Vi har også to rum til guider og chauffører. Pensionatet har en stor swimmingpool; også vært for en spektakulær udsigt over sletten.

Gæsterne på pensionatet kan deltage i vores verdenskendte ture til slagmarkerne Isandlwana og Rorke's Drift. For mere information, følg venligst fanen 'Battlefield Tours' på hjemmesiden.

Show More
Show Less

Kwa George

(1 room)

Dette lille sommerhus ligger på grunden til Umzinyathi Farmhouse; passende navngivet „Kwa-George“, hvilket betyder, „Georges sted“ på zulu-sproget. Kwa-George består af et enkelt soveværelse med 2 enkeltsenge, eget badeværelse med bruser og veranda. Hvis du beslutter dig for at tage denne bolig, skal du rejse til og fra lodgen eller pensionatet for måltider samt ture (5-10 minutters kørsel).

Show More
Show Less

Umzinyathi Farm House

(1 room)

Bondegården er en charmerende sten- og bølgetagbygning bygget i 1920'erne.Det var hjemsted for George Buntting, der var ekspert i Anglo-Zulu-krigen. Stuehuset ligger øverst i reservatet og har en vidunderlig udsigt over Isandlwana. Det har 3 soveværelser med eget badeværelse (King, Queen og Twin værelser), en stue med pejs, en spisestue og et køkken. Selvom indkvarteringen er selvforplejning, kan du vælge at spise nogle eller alle måltider på lodgen mod et ekstra gebyr. Hvis du beslutter dig for at tage denne bolig, skal du rejse til og fra lodgen eller pensionatet for ture og/eller måltider (en 5-10 minutters kørsel).

Show More
Show Less

Enquiry Form

Fugitives' Drift Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål