WeTu Analytics

Fugitives' Drift Lodge

Isandlwana Battlefield Tour

Historier om den anglo-Zulu krig har udholdt og fortryllet i næsten halvandet århundrede. De berømte kampe Isandlwana og Rorke's Drift har fanget utallige menneskers interesser og fantasi i generationer, som de gjorde i det victorianske Storbritannien.

Den episke af Isandlwana var en kamp, der rystede det kejserlige Storbritannien til sin kerne og satte spørgsmålstegn ved illusionen om europæisk overlegenhed. Hvordan overvandt en styrke, bevæbnet stort set med spyd og skjolde, en moderne britisk hær?

Turen afgår efter morgenmaden, kl. 7:30. På vej til Isandlwana, gæster lytte til et bånd fortalt af David Rattray, som giver en baggrund for den anglo-Zulu krig. Der er et stop kl. 9:00 for en komfort pause og for at se museet på Isandlwana. Forelæsningen på slagmarken begynder kl. 9:45 og slutter kl. 11.30, når forfriskninger serveres. Et andet bånd, denne gang beskriver historien om de overlevende og begivenheder efter slaget ved Isandlwana, spilles på vej tilbage til Lodge eller Guest House, vender tilbage til frokost kl. 13:00.

Show More
Show Less

Rorke's Drift Battlefield Tour

Historierne om den anglo-Zulu krig har udholdt i næsten halvandet århundrede. Slaget ved Rorke's Drift er en af de mest berømte kampe i den engelsktalende verden og blev senere genstand for Hollywood-blockbuster fra 1964, Zulu.

En modig lille gruppe britiske soldater, mange syge og handicappede, holdt ud hele natten mod en overvældende Zulu styrke. Douglas Rattrays følelsesmæssigt ladede snak dækker kampen ved Rorke's Drift gennem erfaringerne fra de enkelte soldater, der gennem store handlinger af uselviskhed og tapperhed formåede at holde ud i lyset af sådanne frygtelige odds.

Elleve Victoria Crosses og fem Distinguished Conduct Medaljer blev tildelt for handlinger i Rorke's Drift, genoprettelse af britisk militær ære og sikring af sit ry som en af de mest bemærkelsesværdige stande i britisk militærhistorie.

Turen til Rorke's Drift afgår kl. 15:00. Gæsterne har tid til at kigge gennem museet på Rorke's Drift før foredraget begynder kl. 16.00. Der er meget lidt at gå involveret. Forelæsningen afslutter en lige før 18:00 og gæsterne får derefter mulighed for at se sig omkring mindesmærkerne og kirkegården, før de vender tilbage til Lodge and Guest House.

Show More
Show Less

Guided Walk to the Graves of Melvill and Coghill

I 1879 invaderede briterne Zululand. Den centrale del af de tre store invaderende søjler forded Buffalo River ved Rorke's Drift. Inden for få dage var Lord Chelmsfords invasion i fare. En del af hans centrale kolonne var næsten udslettet på Isandlwana, i en kamp bedømt som en af de største militære katastrofer i britisk kolonihistorie. Nogle overlevende kæmpede tilbage til Natal og krydsede den mægtige Buffalo River ved Fugitives' Drift.

Et par hundrede meter fra vores lodge døde to officerer i et heroisk forsøg på at redde dronningens farve i deres regiment, og blev de første mænd i historien til at tjene posthume Victoria Crosses. Vi er privilegerede over at have disse modige mænd, Løjtnanter Melvill og Coghill, begravet, hvor de faldt på vores ejendom.

Deltag i en af vores gratis daglige guidede ture ned til gravene Melvill og Coghill. Gravene gåtur tager cirka en time og omfatter 3 km fantastisk udsigt over Buffalo River og ofte møder med dyreliv. Det er en forholdsvis let gåtur, men indebærer en kort stigning.

Show More
Show Less

Battlefield Kids Tour (for under 12's)

Fugitives' Drift er kendt for at levere ærefrygtindgydende ture på slagmarken, der bringer kampene i Rorke's Drift og Isandlwana til live. Denne oplevelse giver et dybt og håndgribeligt indblik i nogle af Sydafrikas mest bevægende slagmarker. Fugitives' Drift udvider på disse erfaringer
med tilføjelse af dedikerede ture for børn under 12 år.

Mens vores verdensberømte ture tager afsted med forældrene, vil kortere, mere interaktive ture på ejendommen, ledet af en guide, engagere og inspirere deres børn med historier om de britiske soldaters og Zulu-krigeres mod. Disse ture vil blive efterfulgt af en game walk og et mere kulturelt møde, som kan skræddersys til de individuelle behov eller aldre af børnene.

Show More
Show Less

Mountain Biking

Fugitives' Drift har et stadigt voksende netværk af enkelt spor, der spænder fra flad til stejl, teknisk og ikke-så-teknisk. Vi har masser af Jeep spor (to spor).

Nyd betagende udsigt, og se rækken af sletter spil, der lever på reserven - såsom giraf, zebra, blesbok, kudu, gnubbe, impala og meget mere.

Du skal medbringe din egen cykel og hjelm, hvis det er en aktivitet, du er interesseret i.

Show More
Show Less

Nature Walks

Fugitives Drift Lodge and Guest House ligger midt i de grønne skråninger af naturreservatet Fugitives Drift Nature Reserve på 250 hektar. Reserven er hjemsted for en overflod af oprindelige flora og fauna arter, herunder zebra, giraf, forskellige slags antilope og ca. 300 arter af fugle.

Disse vandrestier kan nydes i din fritid, enten med eller uden en af vores uddannede feltguider.

Vores informative guider er certificeret med Field Guide Association of South Africa og har et omfattende kendskab til alle aspekter af vores afrikanske bushveld. De guidede ture tager gæsterne langs naturskønne vandrestier gennem reserven omgiver, samtidig med at der fokuseres på vegetationen, spoor, spil (store og små!) , fugle, insekter, medicinske egenskaber og andre fascinerende fakta.

Gæster kan opleve mangfoldigheden af vores reserve sikkert til fods som en afslappet og informativ aktivitet - varigheden og afstanden af gåture kan skræddersys til gæstens individuelle walking præference, men generelt vare i 2 timer, der dækker 2 eller 3 km.

Show More
Show Less

Fly Fishing - the Buffalo River

For dem, der er ivrige efter fluefiskeri, er vores vildt reserve omgivet af Buffalo River Gorge og giver en fantastisk fiskeplads. Tilbring en morgen i spektakulære og rolige omgivelser, fiskeri efter Natal Yellow Fish. Vores guide binder alle de specialfremstillede fluer til linjen for dig, og er utrolig vidende og erfarne.

Natal Yellowfish, også kærligt kendt som Scaly (Yellowfish), er en ferskvandsfisk endemisk til det østlige Sydafrika, og især KZN. De kan vokse op til 65 cm i længden og veje op til 4,5 kg. Den er en utrolig stærk kæmper fisk, og let tage en godt drevet flue.

Bemærk venligst, at vores fiskerguide er outsourcet, så fisketure skal reserveres på forhånd. Fiskeri i Buffalo River er også sæsonafhængig og kan kun ske mellem maj og oktober (med den bedste tid er juni-september).

Bemærk også, at alt fiskeri er strengt fangst og frigivelse.

Show More
Show Less

Blood River Battlefield

En anden spændende udflugt er til Blood River. Det er her, en kamp blev udkæmpet mellem Boerne og Zulus den 16. december (nu en helligdag i Sydafrika), 1838. Denne tur er værd at køre: 64 solide bronzevogne sidder nu på slagstedet og er ganske bemærkelsesværdige.

Show More
Show Less

Hartford Library

Til konferencebrug - Inkluderer en tepause midt om morgenen, flaskevand og mynter. Frokost og eftermiddagste er inkluderet i prisen natten over. Skærm og projektor til brug. Prisen opkræves pr. Dag.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Fugitives' Drift Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål