WeTu Analytics

Drostdy Hotel

Swimming Pools

Tre krystalklare swimmingpools — en hovedpulje, en på Ferreira Suites og en anden på Kromm Cottages inviterer gæsterne til at køle af eller slappe af.

Gæsterne vil drage fordel af liggestole, parasoller og håndklæder til rådighed for et behageligt ophold. Pools lyser om natten og giver mulighed for en atmosfærisk dukkert under stjernerne.

Show More
Show Less

Africology Spa

Komplet afslapning venter på denne klassiske og sofistikerede spa. Naturlige, miljøvenlige produkter og et udvalg af foryngende behandlinger gør Africology oplevelsen til en autentisk glæde.

Show More
Show Less

Wine Shop

Sydafrika er kendt for sine fremragende vine. Den nyåbnede vinbutik på Drostdy Hotel bærer stolt vine, blandt landets bedste, produceret af Rupert-familiens godser og sælger de fleste af disse til kælderdørpriser. Selvom den er moderne, supplerer butikken de historiske omgivelser, hvor den ligger.

Show More
Show Less

Camdeboo National Park

Camdeboo National Park omgiver næsten helt byen Graaff-Reinet, der strækker sig fra den sydlige del af Sneeuberg-bjergkæden til Pearston og Murraysburg. Ordet „Camdeboo“ er afledt af Khoi-sproget og betyder „grøn pool“. Passende lever reserven op til sit navn med sin vidunderlige naturskønne skønhed. Det er hjemsted for et bredt spektrum af dyreliv og fugleliv, herunder 43 pattedyrarter og 250 fuglearter. Dyr, der regelmæssigt ses, omfatter steenbok, springbok, blesbok og sort wildebeest, blandt andre. Interessant nok er der opdaget en række fossiler i området. Reserven er også kendt for sin nattehimmel, som tilbyder nogle af de bedste stjernekiggeri i verden.

Show More
Show Less

Valley of Desolation

Desoleringsdalen — 14 km fra Graaff-Reinet — er et udsøgt geologisk fænomen, der er kendetegnet ved rene klipper og doleritsøjler, der stiger op til 120 meter fra dalbunden. Dette er resultatet af mange års vulkanske og erosive kræfter. Denne betagende attraktion kan absorberes af bil, under vandreture langs markerede stier eller på picnic sites.

Show More
Show Less

Helicopter Tours

FlyKaroo Air Services er Graaff-Reinets første helikopter chartertjeneste, som tager gæsterne med på uforglemmelige rejser på himlen, og tilbyder et fugleperspektiv over byen og dens fantastiske naturlige omgivelser. Forskellige naturskønne og charterflyvninger er tilgængelige, herunder halvdagsture, rejsemål picnics og rundture.

Show More
Show Less

Town Tours

En af de bedste måder at udforske Sydafrikas fjerde ældste by, den daglige guidede vandretur giver besøgende mulighed for at udforske de mest fascinerende højdepunkter i Graaff-Reinet, herunder en række nationale monumenter, i halvanden time. Turen begynder på Graaff-Reinet Turismekontor, beliggende i det gamle bibliotek Museum, på hjørnet af Church Street og Somerset Street. Det giver fremragende fotomuligheder og mulighed for at få indsigt fra en kyndig guide.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Drostdy Hotel

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål