WeTu Analytics

Great Migration Camps

5-stjernede dyreliv oplevelser
Great Migration Camps mobil fokuserer på oplevelsen af at være i bushen og støde på dyreliv. Det vigtige er gjort rigtig godt: førsteklasses vejledning med omfattende viden om terræn, geologi, historie, geografi, miljø og fugle og dyreliv, pålidelige køretøjer og fjerntliggende og intime camping steder. Dine daglige behov er ikke overladt til tilfældighederne - god kaffe, kolde øl, varme brusere, behageligt sengetøj og velsmagende sund mad tilberedt over åben ild giver alle op til virkelig uforglemmelige oplevelser.

GMC er mobil

Ligesom gnuden vandrer GMC mobillejren efter tegn og symptomer på liv i busken - opholder sig i harmoni med det naturlige miljø, vejrforhold og hvor besætningerne samles. Lejren er lille nok og mobil nok til at flytte placering på en dag, og vi kan gå overalt - fra det nordlige Serengeti til Mkomazi NP og videre.

Serengeti - Efter den store vildbeest Migration

I Serengeti National Park følger Great Migration Camps Mobile den gneste migration i mikroskala, hvilket garanterer migration observationer og oplevelser. Det gneste vandrer hele året, bevæger sig i et cirkulært mønster, der omfatter det større Serengeti/Mara øko system og vil omfatte NCA, Serengeti, omkringliggende reserver, Masai Mara National Reserve og Mara Triangle.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Great Migration Camps

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål