WeTu Analytics

Great Migration Camps

Meru Migration Tents

Teltet Overnatning
Sov under Serengeti Stjerner. GMC mobil har 5 vandtætte slidstærke kuppel formede lærredstelte, der tilbyder dobbelt eller dobbelt belægning op til 10 kunder. Hvert telt er højt nok til at stå oprejst. Der er en formarkise, sidevinduer og en intern udluftning og myggenet. Utroligt behageligt varmt og holdbart linned med Masai Shukas. Super tykke hukommelsesskummadrasser og puder til en god søvn - bedre end hjemme. Der er håndklæder. Sollygte leveret.

Aflutioner
Hver morgen bliver varmt vand bragt til dit telt til afvaskning i dit private håndvask. Ingen af teltene er en-suite. Vi gør brug af et biokemisk toilet — som dem, der bruges, når man vandre på bjerget eller en båd med pumpeflush system. Det lugter ikke. Vores udendørs ablution blok, har to tyngdekraft fodret brusekabiner til dampende varme brusere hver aften. Bedste bad i bushen.

Fødevarer og drikkevarer
Great Migration Camps Mobile giver 3 måltider per dag. Hovedretter for middage består normalt af kød grillet over åben ild, stivelse eller korn & grøntsager og/eller salat. Brød bages dagligt. Vi leverer rent filtreret vand, og der er en kontant bar for alkoholholdige drikkevarer og sodavand.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Great Migration Camps

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål