WeTu Analytics

Great Migration Camps

Migration Game Drives - Unlimited

Fuld dag eller 2 x halv dag spil drev

Vores helt mobile, selvforsynende og miljøvenlige lejr kan rejse hvor som helst i Serengeti afhængigt af årstiden og scenen og placeringen af migrationen, hvilket giver dig en forreste række til en af Moder Naturs største begivenheder. Det var videnskabsmand Anthony R. E. Sinclair, der beskrev Serengeti som „verdens største dyreliv region“, og Great Migration Camps er kompetent placeret til at tage dig direkte ind i hjertet af det.

Show More
Show Less

Classic Safari Game Drives - Unlimted

Fuld dag eller 2 halv dag spil drev

Dyrelivet bevæger sig frit i hele Serengeti-Masai Mara-økosystemet og genopretter konstant en tidløs naturlig cyklus. Et af højdepunkterne i de fleste besøg på Serengeti er dyrelivet drev og Serengeti er kendt for sin vandrende gnugle, sin tætte løvebestand og sine gode fuglemuligheder.

Serengeti er et massivt område, og det er næsten umuligt at udforske hele nationalparken om et par dage - og du bør ikke prøve. Afstandene er lange, og vejene kan være ru, så forventer masser af „afrikansk massage“ undervejs. Serengeti NP er et sted for overflod - sletter spil, hyæne, sjakal, gepard, flodhest, giraf og mange mange flere.

Der er en god chance for at se „Big Five“ - undtagen måske det undvigende og sjældne sorte næsehorn. Vi ser helt sikkert efter de små fem (myre løve, leopard skildpadde, elefant spidsmus, næsehorn og bøffel væver), den grimme fem (hyæne, gnuber, grib, vortesvin og marabou stork), Shy Five (meerkat, aardvark, pindsvin, aardulv og flagermus eared ræv), og gøre vores bedste med de umulige fem (aardvark, Cape mountain leopard, pangolin, flodkanin og hvid løve) - selvom ikke alle af dem findes i Serengeti!

Alle spildrev er i en 4x4 med et pop-up-tag til visning, og hver gæst har et vinduessæde.

Show More
Show Less

Balloon Safaris

Safari fra himlen!

Rejs dig op for solen og forbered dig på at tage afsted på en spændende luftballonflyvning i det tidlige daggry. Du vil stige op til himlen, når solen står op i et kalejdoskop af farver. Du vil flyde i en enorm vævet kurv, der er solidt fastgjort til en farverig ballon, og instrueres af en erfaren pilot over de store sletter eller langs flodens flyvevej. Efter landing, nyd en lækker busk morgenmad.

Show More
Show Less

Bush Meals

Spil-visning ture kan tages omkring eller over tre timer tidligt om morgenen og senere på eftermiddagen, eller endda udvidede hele dage til at inkludere måltider i bushen som picnic frokoster. Bush frokost er altid pakket i køretøjerne, da du aldrig hvad du kan støde på undervejs.

At gøre brug af offentlige faciliteter, sikre steder og skyggefulde træer, frokost er en afslappet affære og et godt tidspunkt for fuglekiggeri og lære om den store vandring.

Show More
Show Less

Birding

Vi elsker fuglefugle. Medbring din kikkert, fugl bog eller fugl app - sidstnævnte er bedst til fugl opkald identifikation. Serengeti-Mara-økosystemet har mere end 500 fuglearter registreret. Fuglekiggeri i Serengeti er godt året rundt. Skovene, søerne og savanerne i Østafrika vrimler med fugle, herunder en suite af Serengeti endemics.

Show More
Show Less

Photographic Safaris

Serengeti er et meget stort og stort økosystem. De fleste besøgende kun ekspertiseince et lille hjørne af denne store reserve. Store Migration Camps ejer Carel Verhoef, har udforsket stort set alle hjørner og kørt hver vej, forstå de subtile ændringer i dette bemærkelsesværdige økosystem. Han er migrationsekspert, kender hemmelige steder og er selv fotograf, der sikrer, at han får dig til det rigtige sted på det rigtige tidspunkt for de bedste dyreliv muligheder med det rigtige lys. Skuddet er op til dig!

Show More
Show Less

Enquiry Form

Great Migration Camps

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål