WeTu Analytics

Tlouwana Camp

Double Premier Tent

(2 rooms)

Klassisk SAFARI stil luksus meru safari telte, en-suite badeværelser og levende områder, romantisk udendørs brusere. En stor slags seng. Teltene er på hævet fyrretræ pyntede med udsigt til dyrelivet vandhul.

Show More
Show Less

Double Premier Tent

(1 room)

Luksus meru safari telte, en-suite badeværelser og levende områder, ikke at glemme de romantiske udendørs brusere. Teltene er på hævet fyrretræ pyntede med en stor kingsize-seng og udsigt over Lesoma-dalen reserve.

Show More
Show Less

Twin Classic Tent

(2 rooms)

Twin senge værelser bygget i klassisk SAFARI-stil, med luksus meru safari telte, en-suite badeværelser og levende områder. Teltene er på hævet fyrretræ pyntede med udsigt over det afrikanske dyreliv vandhul.

Show More
Show Less

Twin Classic Tent

(2 rooms)

Lejren er bygget i klassisk SAFARI-stil, med store tvillingesenge, en-suite badeværelser og levende områder. Teltene er på hævet fyrretræ pyntede beliggende blandt Acacia og Jackal bær træer med udsigt over Lesoma-dalen reserve.

Show More
Show Less

Family Suite

(2 rooms)

En ny tilgang til den klassiske SAFARI-stil luksus safari telte, en-suite badeværelser og levende områder, romantiske udendørs brusere. En stor slags seng to enkeltsenge fra børnene. Teltene er på hævet fyrretræ pyntede med udsigt til dyrelivet vandhul.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Tlouwana Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål