WeTu Analytics

Ganges Voyager

Signature Suite

Signature Suite ligger på hoveddækket og er et perfekt tilbagetog med mere end 260-kvadratmeter boligareal med 2 dobbelt- eller 1 queensize-seng. Siddeområdet har gulv til loft-glasdøre. Signature-suiten er indrettet med indigo-håndstencils, et vægmaleri af bodhi træ og fine træmøbler.

Show More
Show Less

Colonial Suite

Colonial Suite ligger på øverste dæk og tilbyder mere end 260 kvadratmeter elegant boligareal. Rummets varme og indbydende farver, håndmalede stencils, maleriske udskrifter lavet af kunstnere, der rejste langs Ganga, og komfortable siddeområder tilbyder hvile og komfort under din rejse. Colonial Suite-badeværelser har rummelige brusere med eksklusive toiletartikler, badekåber og håndklæder.

Show More
Show Less

Heritage Suite

Heritage Suite ligger i buen på det øverste dæk og tilbyder 280 kvadratmeter med enestående panoramaudsigt over landskabet, der ligger forude. Heritage Suite har en intim balkon med gulv til loft-glasdøre, og gæsterne kan nyde fred og ro. Denne suite har en udsøgt himmelseng, persiske tæpper og luksuriøse siddepladser.

Show More
Show Less

Viceroy Suite

Viceroy Suite ligger midt på skibet på øverste dæk og tilbyder en kongelig indstilling, der er designet til den mest kræsne rejsende. Viceroy-suiten er indrettet i overdådig kolonial indisk indretning og byder på mere end 360 kvadratmeter boligareal, herunder en fint udformet dagseng, persiske tæpper, udskrifter af malerisk udsigt over Ganga, håndstenede vægge og et rummeligt badeværelse.

Show More
Show Less

Maharaja Suite

Maharaja-suiten ligger fremad på øverste dæk og er den mest luksuriøse og rummelige suite ombord med mere end 400 kvadratmeter boligareal. Med kun én ombord, denne virkelig one-of-a-kind suite hånd stencilled vægge, persiske tæpper, Burma teakgulve og koloniale prints af maleriske landskaber, monumenter og liv langs Ganga. Der tilbydes daglig butlerservice og spisning på værelset efter anmodning.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Ganges Voyager

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål