WeTu Analytics

Elegant Desert Camp

Den elegante ørkenlejr (En del af den elegante samling)

Den elegante ørkenlejr

Dramatisk natur, ro og sjæl

Porten til Sossusvlei er Elegant Desert Camp omgivet af de majestætiske Tsarisbjergene, flade grussletter og inselbergs i Namib-ørkenen og ligger kun 45 km fra Sesriem.

Består af 10 individuelle en-suite telte i harmoni med naturen, denne afsondrede lille Camp tilbyder vores gæst en verden af store rum, endeløse horisonter og robuste bjerghøjder. Den totale ro og ekstraordinære klarhed i lyset gør dette område til et af Afrikas mest overbevisende landskaber.

Brugerdefineret build 85 kvm lærred telte kuvert gæster i ren privatliv, komplet med en udendørs visning dæk, en indendørs og udendørs bruser, rummeligt badeværelse og en minibar leveres af Elegant Desert Lodge i form af en kølig boks. Vores Rock Pool på toppen af bjerget med en stor sol nedtur dæk tilbyder de mest udsøgte udsigt og natur.

Du har mulighed for at flytte din seng ud for at sove under stjernerne. Og vågn op naturligt til den smukkeste natur! Uhyggelig stilhed, ro, en følelse af sjællighed og uberørte landskaber gør denne lejr særligt unik! Lejren er helt væk fra nettet med sine egne vand- og strømforsyninger.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Elegant Desert Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål