WeTu Analytics

Elegant Desert Camp

The Elegant Desert Eco Tented Camp

(10 rooms)

Omgivet af de majestætiske Tsarisbjerge, flade grussletter og inselbergs i Namib-ørkenen og ligger kun 45 km fra Sesriem, porten til Sossusvlei er The Elegant Desert Eco Tented Camp!

Bestående af kun 10 individuelle en-suite telte i harmoni med naturen, denne afsondrede lille Eco Camp tilbyder vores gæst en verden af store rum, endeløse horisonter og barske bjerghøjder. Den totale ro og ekstraordinære klarhed i lyset gør dette område til et af Afrikas mest overbevisende landskaber.

Brugerdefineret build 85sqm lærred Telte kuvert gæster i ren privatliv, komplet med en udendørs visning dæk, en indendørs og udendørs bruser, rummeligt badeværelse og en minibar leveret af Elegant Desert Lodge i form af en kølig boks. Vores Rock Pool på toppen af bjerget med en stor sol downer dæk tilbyder den mest udsøgte udsigt og landskab.

Du har mulighed for at flytte din seng ud for at sove under stjernerne. Og vågn op naturligt til den smukkeste natur! Eyry stilhed, ro, en følelse af sjælfuldhed og uberørte landskaber gør denne Eco Camp særligt unik! Lejren er helt ude af nettet med sine egne vand- og strømforsyninger.

Tænkevækkende detaljer i teltene og det veluddannede personale vil bidrage til en virkelig mindeværdig oplevelse på The Elegant Desert Eco Tented Camp!

Show More
Show Less

Enquiry Form

Elegant Desert Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål