WeTu Analytics

Sani Top Special (1 night )

Dag 1

Vi mødes på vores kontor i Trout Walk Centre kl 09h00, alternativt kan vi hente dig fra din B & B eller Hotel. Turen afgår kl. 09.30 og tager ca. 2,5 timer at nå til topmødet, rejser ca. 16 km til det sydafrikanske grænsepost og derefter yderligere 8 km op ad Sani Pass for at nå Lesotho Border Post, klatring en grand 2874 meter over havets overflade! Vores guider stopper ved åndedræt og tager visning steder langs Sani Pass og de to grænseposter, dvs. Den sydafrikanske grænsekontrol og Lesotho Border Control. En gang på toppen af Sani Pass, vi nyde frokost på den højeste Pub i Afrika - The Sani Mountain Lodge. Efter frokost fortsætter Tour yderligere 7 km ind i Lesotho til Skeering - en levende Basotho landsby, hvor vores erfarne bjergguide vil interessere dig med en snak om Lesotho og dens folk - den hårdføre bjergrige Basotho folkemusik. Traditionel øl og hjemmelavet brød tilbydes efter anmodning

Efter denne interessante kulturelle oplevelse kører vi dig tilbage til Lodge og lader dig booke dig i på Sani Top Chalet på en middag, bed and breakfast. Book på Lodge for en Pony Trekking oplevelse eller vandreture med en guide langs skråningen og lidt ind i Lesotho.

Dag 2


Vi møder dig på Sani Top Chalet på omkring 13h30, har frokost (egen pris) og derefter hovedet tilbage ned den berømte Sani Pass for at være tilbage i Underberg omkring 16h30.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Sani Top Special (1 night )

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål