WeTu Analytics

The Victoria Falls Hotel

Victoria Falls Hotel, populært kendt som „the grand old lady of the Falls“, ligger i Victoria Falls National Park, et verdensarvsted, og er medlem af de eksklusive Leading Hotels of the World. Det er et af kun tre IS0-akkrediterede hoteller i Zimbabwe.

Det fem-stjernede hotel i edwardiansk stil, bygget i 1904, kombinerer charmen fra det gamle med det nye. Beliggende i frodige tropiske haver med lilje damme, palmer og semi-tropiske buske, det giver ro og afsondrethed, som mange gæster søger. De berømte Victoria Falls ligger kun ti minutters gang væk, og „røgen, der tordner“ eller „Mosi-O-Tunya“ i den lokale dialekt, er tydeligt hørbar og synlig fra dette luksuriøse vartegn.

Service i verdensklasse, og valg af mad og drikke og tilberedning uden sidestykke, gør hotellet til en magnet for både internationale besøgende og lokale. Det overdådige Livingstone-værelse til god mad og dans, Jungle Junction med sine berømte morgenmads- og middagsbuffeter og etnisk underholdning om aftenen, tilbyder variation og bredt udvalg. Stanleys terrasse, med sin klare udsigt over Victoria Falls Bridge, forbinder Zimbabwe og Zambia, er kendt for sine cocktails og eftermiddagste. Terrassen har været et møde for eventyrere i Afrika i over et århundrede.

Atmosfæren på hotellet er gennemsyret af denne historie med alle suiter dekoreret i den elskværdige edwardianske stil i Zimbabwes kolonitid. Små udøvende møder og private spisefaciliteter arrangeres let for dem, der ønsker at kombinere en lille forretning med en masse fornøjelse, og alt sammen i et afsondret og diskret miljø.

En stor swimmingpool, en luksuriøs lounge og kapel er en del af komplekset. Golfspillere kan nyde 18 huller på mesterskabsbanen på det nærliggende søsterhotel, Elephant Hills Resort.

Men det er Victoria Falls Hotel, der stadig er den største attraktion for besøgende. Vågner op til lyden af „røgen, der tordner“, ser solen stige op under tågen fra et af verdens syv naturlige vidundere og måneregnbuen om natten, hele tiden opsuge historien og stemningen i en svunden æra, er mere end uforglemmelig - det er unikt.

Show More
Show Less

Enquiry Form

The Victoria Falls Hotel

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål