WeTu Analytics

The Victoria Falls Hotel

Classic Rooms

(30 rooms)

Pyntet med grå, sorte farver og fine træmøbler, der giver en elegant og behagelig finish. De 30 soveværelser er tilgængelige med konvertible senge. Alle værelser er kun bruser badeværelser og er udstyret med te og kaffe faciliteter. Nogle værelser er inter-førende og eminently velegnet til familier. Et komponentrum er tilgængeligt, som giver 3 klassiske værelser under en nøgle.

Show More
Show Less

Stables Signature Wing Room

(44 rooms)

Disse 44 deluxe-værelser ligger i den frittstående Stables Signature Wing med udsigt over de forreste græsplæner eller den frodige gårdhave. Disse værelser er indrettet i moderne stil med en svunden stemning. Badeværelserne har luksuriøse bekvemmeligheder i verdensklasse, Victoriansk badekar med store separate walk-in-brusere og luksuriøse Charlotte Rhys-faciliteter. Ideel til familier, der rejser sammen.

Show More
Show Less

Premium Room

(11 rooms)

Vores Premium-værelser tilbyder kræsne kunder moderne luksus og elegance, med dedikerede loungeområder beliggende forskellige steder på hotellet med udsigt over de frodige haver eller den fantastiske Batoka-kløft i Zambezi-floden. De har konvertible kingsize-senge, IP-tv, minibar og privat værdiboks.

Show More
Show Less

Deluxe Suite

(4 rooms)

Vores to Deluxe-suiter er blevet omformet til at tilbyde kræsne kunder moderne luksus og elegance, med udsigt over de frodige haver eller den fantastiske Batoka-kløft i Zambezi-floden. De har kingsize himmelseng, kommode, satellit-tv, minibar og privat værdiboks.

Der tilbydes rummelige værelser og badeværelser med enestående udsigt over Falls-sprayen eller Batoka-kløften i Zambezi-floden. Alle senge er king-size og cabriolet. Værelset har IP-tv, minibar og privat værdiboks. Fuld adgang til Premium Lounge.

Show More
Show Less

Executive Suite

(3 rooms)

Gamle og nye verden mødes i kategorien værelser med et valg mellem victoriansk eller edwardiansk indflydelse. Hver suite har sin egen identitet et valg mellem Songwe, Baines Jubilee Executive Suites i Grand South og North Hammerhead Wings er perfekte til forretningsrejsende eller kræsne gæster, der nyder et luksuriøst og rummeligt miljø. Suite betalende gæster har fuld adgang til alle faciliteter og faciliteter på Victoria Falls Hotel. Suiterne har en spektakulær udsigt over den berømte Batoka Gorge, Victoria Falls Bridge, der spænder over Zambezi-floden, der forbinder Zimbabwe og Zambia, og de perfekt velplejede haver. Separate soveværelser og privat stue med overdådige badeværelser af forskel.

Show More
Show Less

Batoka Suite

(1 room)

Grand suite i hovedafsnittet af hotellet indrettet i traditionel edwardiansk stil med en „Out of Africa“ føler. Suiten har en fantastisk udsigt over den berømte Batoka-kløft og Victoria Falls Bridge, der spænder over Zimbabwe og Zambia.

Denne stilfulde suite har landlig indretning og generøs plads til at slappe af eller underholde og er smagfuldt indrettet med bløde stoffer og varme farver i harmoni med Zimbabwes berømte klima og forskelligartede skønhed.

Show More
Show Less

Presidential Suite

(1 room)

Vores præsidentsuite udstråler plads og luksus i stil, placering og storhed, er ideel til forretningsrejsende, der ønsker at lære og slappe af eller kræsne feriegæster ved længere ophold. Kærligt kaldet 'Livingstone Suite "det har en overdådig paneler vægge finish og afslappende farveskemaer. Hvert af de tre soveværelser har deres egen unikke indretning med master badeværelse inkorporerer med dobbelt rummelige separate brusere og et badekar. Spektakulær udsigt med udsigt over haven fra den private balkon.

Show More
Show Less

Enquiry Form

The Victoria Falls Hotel

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål