WeTu Analytics

The Victoria Falls Hotel

Livingstone Room

Nyd middag og dans i det elegante Edwardian Livingstone Room, med klassiske a la carte-menuer og borde d'hote. Mens Livingstone Room afspejler det århundrede gamle hotel stil af storhed og overflod, er dresscode blevet afslappet for gæsternes bekvemmelighed. Der tilbydes et udsøgt udvalg af vin og likører. Maksimal siddekapacitet på 120 pax

Show More
Show Less

Jungle Junction

Spisning på Jungle Junction giver en uforglemmelig oplevelse med en fusion af afrikanske smagsoplevelser. Underholdning fra etniske grupper indbegrebet af Afrikas ånd. Jungle Junction er det ideelle sted for incitamentsgrupper. Jungle Jungle Junction har en maksimal siddekapacitet på 140 pax.

Show More
Show Less

Stanley’s Terrace

Stanleys Terrace er et must for lette måltider hele dagen. Der serveres traditionel high tea hver eftermiddag med spektakulær udsigt over Victoria Falls Bridge og Victoria Falls selv. Stanleys Terrace er det ideelle sted for sundowners og tilbyder en tabel d'hôte menu med en a la carte-menu på tilbud efter 1100 timer. Stanleys Terrace har en maksimal siddekapacitet på 100 pax.

Show More
Show Less

Enquiry Form

The Victoria Falls Hotel

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål