WeTu Analytics

Around The Basin Bike Tours

Arrow River Trail - Half Day Bike Tour

Din fire timers understøttede eventyr cykling Queenstown Trails begynder enten kl. 9 eller 13 med en naturskøn overførsel fra din Queenstown indkvartering til den historiske guldminedrift landsby Arrowtown. Herfra følger du den smukke Arrow River Trail ned stream til hvor den møder Karawau-floden. Du vil ride over 2 spektakulære hængebroer og derefter slutte sig til den oprindelige minearbejdersti, der krydser den berømte Kawarau hængebro, hjemsted for verdens første Bungy jump. Du vil afslutte din tur med en afslappet og gratis vinsmagning i Gibbston Valley, før du bliver leveret tilbage til Queenstown.

Grundige retninger, et kort og spor tips gives i starten af dit eventyr sammen med chauffør- og køretøjsstøtte på bestemte steder i hele din tur langs denne 15 km off-road trail.

Hvis du har lyst til, at dine ben kan kæmpe på denne halvdags tur, så opgradér til en af vores premium Electric Bikes. Bare vælg denne mulighed, når du afslutter din booking.

Show More
Show Less

Ultimate Ride - the best of the Queenstown Trail

Begyndende med en 9am afhentning fra din Queenstown overnatning vil vi levere dig til Queenstown Bay, her får du grundige anvisninger, et kort og spor tips før du tager af sted på din tur efter bredden af Lake Wakatipu til Frankton Marina. Efter en morgen te stop på den historiske Boatshed Cafe kører vi dig til hjertet af Wakatipu Basin for mere naturskønne ridning. Pause for en picnic frokost i den historiske Arrowtown, derefter tage ud at cykle langs de smukke Arrow og Kawarau floder til den historiske Kawarau Hængebro - hjemsted for den berømte Kawarau Bungy. Afslut med en kort tur gennem Gibbston Valley og nyd en afslappende vinsmagning, før vi transporterer dig tilbage til din Queenstown indkvartering. Shuttle ankommer tilbage i Queenstown kl. 17.00 (ca.).

Denne tur kan tages hensyn til ethvert niveau af rytter og er godt understøttet undervejs. Afstande kan skræddersys til dine behov med bilstøtte på bestemte punkter langs sporet, så du kan få en tur, hvis det er nødvendigt. Dette sikrer, at du vil se det bedste af stierne!

Omtrentlig cykelafstand er 30kms - alle off-road.

Elektrisk Bike Opgradering Tilgængelig - Stor mulighed for at afbalancere ryttere med forskellige evner!

Hvis du har lyst til at benene kan kæmpe for at fuldføre vores heldagstur - eller du bare ønsker at se mere - kan du opgradere til en af vores premium Electric Bikes.

En e-cykel kan gøre hele forskellen, så alle ryttere kan maksimere deres køreoplevelse, se mere, gå længere og erobre Queenstown Trail.

Show More
Show Less

Bike The Wineries - Full Day Self-Guided Tour

Denne Full Day Self-Guidet Tour begynder med en naturskøn shuttle overførsel fra det centrale Queenstown til den historiske guldminedrift landsby Arrowtown. Når monteret på din mountainbike vil du være give en omfattende briefing, der dækker trail navigation, cykel sikkerhed og vigtigst; vingård information. Efter dette kan du vælge at nyde en af de mange store caféer og udforske Arrowtown eller bare få direkte ind i din naturskønne tur langs den smukke Arrow River Trail.

Arrow River Trail vil føre dig nedstrøms til Kawarau-floden og videre til Kawarau Suspension Bridge - hjemsted for det verdensberømte Bungy jump.

Fra Bungy cykel på din fritid langs Gibbston River Trail ved hjælp af vores informative vingård kort med eksklusive tilbud til at besøge så mange af de 8+ vingårde forbundet i hele denne 8kms let ridesti. Nyd en afslappet frokost en-route eller picnic på en af de mange vingårde.

Vi henter dig fra Gibbston Tavern (eller et andet forudarrangeret punkt i dalen) til din afslappende køretøj overførsel tilbage til Queenstown. Samlet cykelafstand er ca. 21kms.

Hvis du har lyst til at dine ben kan kæmpe for at fuldføre vores Full Day Winery Tour, ikke noget problem, kan du opgradere til en af vores premium Electric Bikes.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Around The Basin Bike Tours

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål