WeTu Analytics

eKhaya Bush Villa

Ekhaya Bush Villa handler om at fordybe dig i den varme gæstfrihed og traditioner på en af Sydafrikas mest tiltrækkende safaridestinationer — Limpopo lowveld.

Dit ophold hos os vil blive markeret med indbydende smil, udsøgt komfort og total afslapning, uanset om i din luksuriøse suite, i samtale omkring vores morgenbord eller udenfor, tager i seværdigheder og lyde af bushen, mens du bader i det afrikanske sollys ved siden af poolen, ser dyrelivet gåtur af. Vores lille team af medarbejdere er blevet rekrutteret fra vores lokale samfund og er klar til at gøre dit ophold hos os virkelig speciel, tage sig af alle dine behov og fungere som dine personlige guider til denne vidunderligt forskelligartede region i Sydafrika.

Hver af vores seks dobbeltværelser er smukt indrettet med tekstiler, møbler, artefakter og fittings, der er indkøbt bæredygtigt fra hele Syd- og Sydafrika, som støtter lokale kunstnere, håndværkere og iværksættere, hvor det er muligt. Og vores villa selv er designet til at have så lav en indvirkning på vores skrøbelige miljø, som vi kan klare, med energi- og vandbesparelse vores prioritet.

Ekhaya Bush Villa er indbegrebet af underspillet luksus, med ekkoer af den svundne æra, hvor rejsen (eller „safari“ i Swahili vernacular) var lige så vigtig som destinationen... Blandingen af koloniale og traditionelle afrikanske stilarter har inspireret en vidunderligt sammenvævet indretning palet, som modstår den fantastiske landskap rundt villaen.

Varme jordtoner og neutraler er accenteret med pops af rige farver, der fremkalder ånden i vildmarken i hvert værelse, fra den indbydende lounge til det vidtstrakte dæk med udsigt over poolen og den endeløse busk.

Denne stil er ingen steder mere forførende end i villaens seks smukt indrettede værelser med aircondition. Med fire luksussuiter, en familiesuite og premier-luksussuite (ideel til bryllupsrejser), er eKhaya blevet skræddersyet til at sikre komfort og luksus i bushen.

Ekhaya Bush Villa er stor på personlig service, og tror, det er det, der adskiller os fra andre boutique loger og pensionater. Og det bliver ikke meget bedre end vores hjemmevært, Mike Lawrie. I stedet for bare at give dig en nøgle og overlade dig til dine egne enheder, er Mike klar til at give informerede turistråd og gøre dit ophold hos os så specielt som muligt.

Mike er kendt i den lokale turist- og safariindustri og er en erfaren lodge manager. Han er også ekspert i vores lokale fugle og dyreliv samt er et væld af viden om historie og attraktioner i vores område.

Mikes varme personlighed, vindende smil er smitsom latter er gentaget i alle vores medarbejdere, der er dedikeret til at gøre dit bushbrud til livslange minder.

Vores morgenmad er legendarisk. Taget i et afslappet, tøvende tempo, går vi den ekstra mil for at sikre, at vi køber de bedste friske og økologiske ingredienser til vores kærligt tilberedte og hjemmelavede billetpris.

Vi er også stolte af at tage højde for vegetariske og veganske kostvaner samt hengivne af Banting! Vi er i stand til at levere Halal-muligheder og kan også imødekomme gluten og sukkerfrie krav.

Selvom eKhaya Bush Villa opererer på en bed and breakfast basis, er vi i stand til at inkludere frokoster og middage på anmodning

Hoedspruit grænser op til Kruger National Park og ligger i hjertet af den centrale Limpopo lowveld. Hoedspruit er bekvemt placeret for at udforske de mange spilhytter, spilreservater og andre attraktioner og aktiviteter i nærheden. Se kortet over Hoedspruit for at få en fornemmelse af, hvor det ligger.

Her møder tårnhøje klipper endeløse vidder af bushveld, hvor store sletter af marula, akacie, combretum og mopane skove rummer et væld af dyreliv og strækker sig så langt øjet kan se. Det siges, at byen fik sit navn Hoedspruit, da en af pionererne efter en lang tur over bjergene i varmen i Lowveld fjernede hatten og kastede den i sandspruit-flodens kølige vand og besluttede at blive.

Besøgende på Hoedspruit-området kan vælge at bo i eksklusive private vildtreservater eller i forskellige spil hytter, bushhytter, hytter med egen forplejning, bed & breakfasts feriesteder eller afsondret camping sites.Vores lufthavn er øremærket til opgradering til en international lufthavn og vil gøre dette fascinerende området endnu mere tilgængelige for indenlandske og internationale besøgende. Forskellige verdenskendte rehabiliterings- og avlscentre findes i området.

Dit ophold på EKhaya Bush Villa placerer dig perfekt i hjertet af et af Sydafrikas mest interessante og spændende områder, med et væld af ting at lave, steder at besøge og aktiviteter at opleve.

Byen Hoedspruit — centrum for Sydafrikas safariindustri — ligger blot et stenkast derfra. Hoedspruit har et livligt natteliv og en gammeldags charme med nogle gode restauranter, caféer og pubber samt en vifte af curio, indretning og kunstbutikker samt en af de mest velassorterede vinhandlere uden for Western Cape.

Den betagende Drakensberg escarpment dominerer horisonten mod vest, og de store centrale og nordlige områder af Kruger National Park fungerer som en buffer i øst, med forskellige private spilreserver uindhegnet langs deres grænse med denne verdensberømte park gør dette til et af de rigeste dyreliv områder i Det sydlige Afrika.

En kort køretur op ad den kæbefaldende Abel Erasmus-passet med sin udsigt over Lowveld og bugtende Olifant-floden, og Escarlappens vidundere venter, med Blyde River Canyon, Bourkes Luck Potholes, historiske byer som Pilgrim's Rest og Graskop og den rammende navngivne Panorama turismerute nemt tilgængelig for dagsture.

En køretur mod nordvest sætter dig i hjertet af Ribola Art Route og Venda folks land, hvis kultur er centreret omkring den mytiske sø Fundusi.

Show More
Show Less

Enquiry Form

eKhaya Bush Villa

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål