WeTu Analytics

Moledi Gorge

Moledi betyder 'at fortælle' på SetSwanas lokale sprog. Hos Moledi finder du, at den eneste gang, der betyder noget, er solopgang og solnedgang, så du får frihed til at skabe din egen mindeværdige historie.

Moledi er en otte-suite helligdom beliggende på en af de mest maleriske, privatejede spil gårde, nord for Magaliesburg i den nordvestlige provins, Sydafrika. Denne uber-chic bush villa, bygget højt på en klippe, har betagende udsigt over en ekspansiv kløft, som kan nydes fra alle vinkler. Rejsende på jagt efter absolut privatliv, luksus og afslapning, vil finde det et tilbagetog, der tilbyder personlig service, stil og komfort.

Moledi Bush Villa består af 7 deluxe-suiter og 1 præsidentsuite med egen balkon og eget badeværelse. Samtlige suiter er individuelt indrettede med glasdøre fra gulv til loft med storslået udsigt. Hver suite har en anden en-suite konfiguration.

Unique to Moledi er Paramount K9 Dog School, der fokuserer på uddannelse af hunde til anti-krybskytteri enheder i hele Afrika, kun 10 minutters kørsel fra lodge. Moledi gæster vil opleve udstilling interaktion med hundene omfattende besøger deres kenneler, en pædagogisk snak af hundehandlere og demonstrationer. Paramount K9 hundeskole sætter rangere fra anti-krybskytterenheder over hele Afrika gennem et intensivt seks-ugers træningsprogram, som overvåges af tidligere Special Task soldater fra hele verden.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Moledi Gorge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål