WeTu Analytics

Maun Lodge

Maun Lodge ligger lige uden for døren til Okavango Delta langs bredden af Thamalakane-floden, kun 2,5 km fra Mauns centrum og 4 km fra lufthavnen. Det er en 140 room hotel tilbyder forskellige stilarter af indkvartering, der tager højde for både internationale, lokale turister og folk besøger Maun på business. Med forskellige spisemuligheder og konferencefaciliteter på tilbud, som kan plads op til 500 delegerede, som er en af de største i Ngamiland. Maun Lodge har til formål at opfylde de bedste standarder og er hurtigt blevet et førstevalg for det forskelligartede marked. Maun Lodge er blevet din gateway til Okavango Delta.

Maun Lodge henvender sig til individuelle behov ved at tilbyde fem forskellige stilarter af hotelindkvartering, som omfatter vores River Front værelser, som har vores to præsidentværelser, Executive-suiter, Executive-værelser, Standard-værelser og vores hytter. Alle vores værelser er komfortabelt indrettet, og vi har en bred vifte af satellit-tv-kanal. Samtlige værelser har aircondition, te- og kaffefaciliteter, WIFI og eget badeværelse.

The Boma & Riverview BAR Beliggende under et stråtækt tag, tilbyder The Boma den perfekte blanding af indendørs og udendørs spisning. Menuen har noget for enhver smag, fra lokale retter til lettere anretninger og internationale favoritter. Vi har også specialiseret os i Buffets og Carveries, som er en integreret del af vores unikke tilbud. Riverview Bar er også et godt sted at slappe af efter en dag med rejser, forretningsaktiviteter eller sightseeing. Med fantastisk udsigt over Thamalakane-floden kan du komme ind, slappe af og nyde en forfriskende drik. Live Music leveres også regelmæssigt af vores lokale musiker, hvilket giver The Boma en afslappende, men forfriskende atmosfære.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Maun Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål