WeTu Analytics

andBeyond Nxabega Okavango Tented Camp

Game Drives (Included)

Spilvisning i Okavango Delta er fjerntliggende og afsondret, med meget få køretøjer, der deler den private koncession. Følsomme terrængående kørselspraksis gør det muligt for vores gæster at komme tæt på områdets enestående dyreliv. Eftermiddagsdrev fortsætter efter nat, hvilket giver mulighed for at se de mange dyr, der er mere aktive om natten, herunder leopard og serval. Løven jager ofte om natten, og der er altid en chance for at komme over dem fodring på et drab. &Beyonds professionelt uddannede guider vil spørge dig om dit yndlingsdyreliv og vil gøre deres bedste for at sikre, at dine præferencer bliver opfyldt, uanset om det sporer en bestemt art eller bruger mere tid på at nyde hver observation og lære dyrenes vaner at kende. De vil også fortælle dig om vegetationen i regionen og forklare opførslen hos de dyr, du støder på. I nogle tilfælde vil guiderne kunne identificere individuelle dyr og fortælle dig om deres historie og vaner.

Show More
Show Less

Seasonal mokoro trips (Included)

Deltaet er nok bedst kendt for sine Mokoro forlystelser. Det er sejlture gennem labyrinten som kanaler og lavvandede laguner i Deltaet. De føres i traditionelle både, der kaldes Mokoros. Disse robuste både plejede at blive håndlavet af store Delta-træer. I dag er de fleste af bådene, der anvendes i deltaet, glasfiber replikaer, for at forhindre nedskæring og udtømning af Deltaens storslåede træer.

Mokoros er en fantastisk måde at gå spil visning. Da de ikke er motoriserede, giver de dig mulighed for at glide stille gennem kanalerne. Dette giver dig mulighed for at nærme dyrelivet lydløst, og du vil se mere, da de ikke er bange af en motor. Du vil se mange dyr, der lever på græsset og siv på palmeøerne som lechwe, sitatunga, elefant, flodhest og krokodille.

(sæsonbestemt - afhængig af vandstanden)

Show More
Show Less

Seasonal motorized boat excursions (Included)

Spil visning tilbydes også i motoriserede både. Disse ture giver dig mulighed for at dække mere jord, og bør give dig mulighed for at se mere af landskabet, selv om nogle af dyrelivet kan være bange af motoren.

(sæsonbestemt - afhængig af vandstanden)

Show More
Show Less

Scenic Helicopter Flight (Additional Cost)

Spys ved en luftudsigt over Okavango-deltaet, mens du svæver over en enorm labyrint af både permanente og flygtige vandveje. Flyv over floder og puljer oversået med lilje puder, samt en række vilde dyr, der bebor denne unikke habitat.

Yderligere omkostninger gælder

Show More
Show Less

Private Vehicle (Additional Cost)

Med en dedikeret spilranger og tracker samt et privat køretøj til spil har gæsterne den luksus at skræddersy deres egen safarioplevelse. De vælger deres egen spilletid og bruger så meget tid, de vil på observationer.

Show More
Show Less

WILDchild programme

AndBeyonds WildChild program, designet specielt til børn, der besøger vores safarihytter og lejre i Afrika, er fyldt med sjove, interaktive aktiviteter, der giver mulighed for at lære og opdage nye oplevelser og kulturer. Dybt rodfæstet i kærligheden til den afrikanske busk skaber det ikke kun en række uforglemmelige øjeblikke for hele familien, men skaber stærke bånd mellem vores unge gæster, vores planet og dens folk.

Show More
Show Less

Massage:Quiet Mind Journey (Additional Cost)

I er forpligtet til at skabe en personlig bekræftelse for at genvinde en ubetinget accept og kærlighed til dig selv og genoprette forbindelsen med jeres sjæl for at frigive al negativ energi indefra. En unik blanding af
aromaterapi og planteolier valgt specifikt af dig, der kombinerer dyb væv massage teknikker til at bringe afslapning til trætte, ømme muskler tillader krop og sjæl til at vende tilbage til perfekt ligevægt. Vælg mellem en blanding af aromaterapi olier til enten destress, hydrat, slappe af eller detox.

Fuld krop: 90 min
Kun ryg og nakke: 45 min og 30 min.

Show More
Show Less

Massage: Healing Earth African Shea Butter Ritual (Additional Cost)

African Shea Butter har længe været hyldet for sine kraftfulde helbredende og nærende effekter. Afslappende nærende og energigivende denne fulde kropsmassage er rettet mod specifikke områder eller spændinger og muskelgener ved hjælp af dybe vævsteknikker, hvor smerten afhjælpes dramatisk.

Fuld krop og hovedbund 75min
Ryg, hals og hovedbund 45min

Show More
Show Less

Massage: Soul of the Earth Celebration (Additional Cost)

Genvække din sjæl med en kombination af kraftfulde afrikanske aromaterapiolier og botaniske bodybalms, der kombinerer traditionelle afrikanske Calabash og bambus værktøjer med menneskelig touch og rytmisk bevægelse i dette overbærende ritual, den ultimative kilde til afslapning, der giver balance til dit sind,
krop og sjæl i hjertet af Afrika, menneskehedens vugge, gennem touch og vibrerende lydterapi ved hjælp af gamle lydværktøjer og -teknikker.

Vælg afrikansk kartoffel for sine gamle helbredende kræfter, Marula Neroli for en
Sensorisk Indulgence, Kalahari Melon for sine fugtgivende egenskaber,
Mongongo møtrik til Detox eller kanel og Orange til fast og Tone

Fuld krop og hovedbund: 90min
Tilbage og hovedbund: 60min

Show More
Show Less

Massage: Earth Glow Body Polish and Wrap (Additional Cost)

Genvække dine sanser gennem blid eksfoliering og indhyller din krop med inspirerende blandinger af naturlige afrikanske æteriske olier og plantestoffer. Vi starter behandlingen med en tør polish efterfulgt af en fuld kropspæk for at lindre spændinger og forny huden. Vi gør derefter wrap og en overbærende fuld kropsmassage ved hjælp af vores kraftfulde samling af indfødte afrikanske olier og balsam.

Vælg afrikansk kartoffel for sine ældgamle helbredende kræfter, Marula Neroli for en sensorisk Indulgence, Kalahari Melon for sine fugtgivende egenskaber, Mongongo møtrik til Detox eller kanel og orange til fast og tone

120 min

Show More
Show Less

Massage: African Hand and Foot Treatments (Additional Cost)

Smelt væk stress og foryng dine trætte ben med denne fodbehandling, som vil give dine fødder følelse hydreret, blødgjort og silkeblød, klar til at erobre den afrikanske busk. Dine fødder er gennemblødt i en afrikansk glæde energigivende salt blød, skrubbet med foryngende pebermynte og eukalyptus scrub og balsameret i afrikansk sheasmør. Slap af, når du får en skulder- og hovedbundsmassage og afslut behandlingen med en kølende fodgel for at sætte den sidste fjeder i dit trin.

30 min

Show More
Show Less

Massage: African Handprint Ritual (Additional Cost)

Det ultimative håndritual. Dine hænder er poleret med en ren pebermynte og Aloe Vera polish og neglebånd restaureret med indfødte helbredende olier. Dine hænder bliver derefter balsameret med afrikansk sheasmør. Slap af, mens du modtager en skulder- og hovedbundsmassage og afslutter behandlingen med en nærende Pinotage-håndoliemassage, så dine hænder føles bløde og foryngede.

30 min

Show More
Show Less

Massage: WildChild Beauties and Buddies (Additional Cost)

Sug de trætte små fødder i Healing Earth Lavendel og Jasmine boble bad, efterfulgt af en Mango Orange scrub, tå neglepleje og mini fod kildre og gnide. For at genoplade din energi vil en 15min ryg-, nakke- og skuldermassage med ren Aloe Vera Gel garantere at sende vores spirende rangers ud på deres næste eventyr i African Bush. Afslut din behandling med en African Tribal Face Paint, og hvis du vælger at, skal du forlade med dine egne Beauties and Buddies Pamper Kit for at huske dit eventyr i naturen og minde dig om, hvor vigtigt det er at pleje jorden, dyrelivet og folk i denne verden.

Skønheder og venner 30min behandling og forkæle Kit

Show More
Show Less

Enquiry Form

andBeyond Nxabega Okavango Tented Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål