WeTu Analytics

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari, Botswana

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari, Botswana, er den ultimative Okavango Delta vand-oplevelsesfokuserede safari lodge.

Eagle Island Lodge er en af Botswanas originale safarihytter, der ligger på en privat ø omgivet af nogle af de dybeste strækninger i Okavango-deltaet, et af verdens største indre vandsystemer og en UNESCOs verdensarvsliste.

Lodgen er indrettet til at afspejle en opdagelsesrejsende base. Designhøjdepunkterne i de tolv rummelige deluxe-teltede værelser omfatter overdimensionerede senge med udsigt over deltaet, store udendørs dæk med vista, private dybe pools, luksuriøse badeværelser med store badekar, indendørs og udendørs brusere, afslapnings- og læsekrog samt walk in-garderobeskabe.

De fuldt genopbyggede fællesområder omfatter en stilfuld spiseplads med pizzaovn, opholdsstue med bar i håndværksstil, bibliotek, separat bålområde og Fish Eagle Bar, som ligger direkte på vandet. Lokale håndværkere og materialer blev brugt under renoveringen.

Lodge tilbyder en række væsentlige vand-fokuserede safari aktiviteter, herunder motorbåd safarier, pramme krydstogter, mokoro safaris (en lokal kano), fiskeri, samt walking safarier og den ultimative air safari oplevelse med helikopter - et højdepunkt for enhver gæsters ophold!

Der er en overflod af fugle og vanddyr omkring hytten, suppleret med større pattedyr som elefant, bøffel, flodhest, krokodille, samt de altid undvigende store katte, der har gjort denne ø til deres hjem.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari, Botswana

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål