WeTu Analytics

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari, Botswana

Helicopter Safaris

Her oplever du Okavango Deltaets afsides beliggenhed og får et fugleperspektiv af de utilgængelige søer og øer.

Din pilots stemme kommer igennem på headsettet. „Se til højre, hvor en flok bøfler krydser floden. „ Vi går ned for en nærbillede visning.“ Dernæst stiger du op igen. „Vi er på vej til en højere højde. Se dannelsen af kanalerne og den måde, hvorpå vand- og landmassen har udviklet sig gennem århundreder.“

Helikopterflyvninger over Botswana er et af livets store eventyr. Jagt er sjældent blevet udført ovenfra, og derfor er dyr uforstyrrede af fly. Overraskende nok kan du svæve et par meter over store flokke af zebra, mens de fortsætter med at græsse, helt ubekymret.

Endnu mere spændende, kan du være i stand til at røre ned på en ø langt væk fra menneskelig beboelse og stå på et sted, der ikke er blevet rørt af den moderne verden. En speedbåd kan fremstå med kaffe eller et festligt glas mousserende vin: Snip til fritid, mens du kigger på det frodige flodlandskab — en af verdens sidste store vildmarker.

(Yderligere satser gælder)

Show More
Show Less

Horseback/Helicopter Safari

Vi er glade for at introducere den første helikopter og hesteryg safari kombination i Botswana på Belmond Eagle Island Lodge.

Ved at kombinere en luftsafari med privat helikopter med en ridetur gennem en af verdens sidste sande tilbageværende ørkener, tilbyder udflugten en ny måde at udforske UNESCOs verdensarvssted og dens storslåede indbyggere på.

Show More
Show Less

Mokoro Canoe Safari

Denne traditionelle kano fører dig til at glide over lavt, klart vand forbi strålende vandliljer og papyrus græs til områder, der ikke er tilgængelige med båd.

Show More
Show Less

Walking Safari

På en vandrende safari gennem deltaet er du helt indhyllet i naturen. Du får øje på fantastiske ting nærbillede: et insekt, dyrespor, store spil ekskrementer, sværmer termithøje. Disse små, uventede aspekter af livet gør ofte det største indtryk. Hvis et spildrev er som at læse en bog: En vandrende safari er som at blive en figur i den bog.

Show More
Show Less

Bird Watching

Mange mennesker kommer til Belmond Eagle Island Lodge udelukkende for at opleve sit enorme udvalg af fugle. De 400 land- og akvatiske arter tiltrukket af den vandige Okavango Delta gør for uovertruffen fuglevisning.

Show More
Show Less

Village Life

Belmond Eagle Island Lodge er placeret tæt på Xaxaba village. På anmodning kan du besøge landsbyen, og du kan blive inviteret til et privat hjem for at opleve aspekter af deres livsstil. Dette er ingen turistattraktion, men et fællesskab af mennesker, der har tilpasset gamle traditioner til moderne tid.

Show More
Show Less

Motorboat Safari

Motorbåd safari op ad Delta tager til tættere på naturen og langt af områder, der ikke er acceptable til fods eller køretøj.

Show More
Show Less

Barge Cruise

Tag en langsom forsigtigt krydstogt ned Delta for solnedgange, kan du bare se en Fish Eagle tage flyvning eller bælg af flodheste i det fjerne gennem en afrikansk solnedgang.

Show More
Show Less

Game Drives

Morgen og eftermiddagen spil drev er tilgængelige i åbne land krydsere. Natspil drev med spotlights og stjernekigspræsentationer er også tilgængelige efter middagen. Da lodgen ligger på en privat koncession, får køretøjer lov til at køre før og efter solnedgang samt off road.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari, Botswana

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål