WeTu Analytics

Chitabe Lediba

Sted: Chitabe Lediba, i Chitabe Concession, naboer Moremi Game Reserve i den sydøstlige del af Okavango-deltaet. Dens brede vifte af levesteder giver en lige mangfoldighed af dyreliv observationer. Udsigt over flodsletter giver rigelige muligheder for at se den daglige dyretrafik. Ud over lejren mødes Okavango og Kalahari landskaber for at danne rige levesteder.

Overnatning: Fem lærred telte i meru-stil er bygget på hævede dæk med unikt og smagfuldt interiør. De en-suite faciliteter har dobbelt håndvask, med indendørs og udendørs brusere med spektakulær udsigt over Delta. Begge familieenheder har tilstødende soveværelser og fælles badeværelse. Spisepladsen, loungen og poolen har en herlig udsigt over den lille lediba (en lagune inden for en kanal) hvorefter lejren er opkaldt og hvor vilde dyr og fugle hyppige.

Formål: Sammen med sin søster kan Chitabe Ledibas engagement i Wilderness Purpose tilbyde finansiel og logistisk støtte til en række projekter, der spænder fra forsknings- og overvågningsprogrammer, til årlige donationer af skoleundervisning og generøse profit-share udbetalinger.

Unikke salgssteder

En stille, mindre lejr — perfekt til grupper eller familier
En blanding af Okavango og Kalahari habitater resulterer i fremragende mangfoldighed af rovdyr og bytte
Klassisk safari oplevelse med året rundt udvalg af spil og fugle visning

Show More
Show Less

Enquiry Form

Chitabe Lediba

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål