WeTu Analytics

Budongo Eco Lodge

Wildlife Safaris

Da Budongo Forest ligger i Murchison Falls National Park, kan du nemt kombinere dit besøg i den magiske skov med dyreliv visning i den nordlige del af nationalparken. Kryds floden Nilen og følg de snoede spor på jagt efter giraffer, elefanter, bøfler og løver. Takket være de palmestiplede bakker, store savanne sletter og smukke Delta-område er dette et af de mest naturskønne og bedste steder for møder med de vilde dyr i Uganda. Derudover kan du lave en bådsafari på Nilen eller besøge den storslåede Murchison Falls for at forbedre din dyreliv oplevelse endnu mere.

Show More
Show Less

Birding

Udforsk ugandas fuglearter med budongo eco lodge. Budongo Forest er virkelig et paradis for birders med 360 fuglearter. Ledsaget af en guide vil du følge stierne og se ud for forskellige typer fugle.

ser safarier er tilgængelige for en halv eller hel dag og styret af ivrige birders. Hvis du har mere end én dag i Budongo, så er et besøg på 'Royal Mile' et must. Det ligger ca. 60 km fra Budongo Eco Lodge og tilbyder en spektakulær bred skovgade med en høj tæthed af fugle, herunder den chokolade-backed Kingfisher og Paradise Flycatcher.

Show More
Show Less

Forest walks

Tag en tur gennem Budongo skov. Veludviklede skovstier giver dig den perfekte mulighed for at udforske skønheden i den tropiske regnskov. Lær mere om økosystemet, passere de gamle Mahogni træer og støde på forskellige arter af sommerfugle på din vej. Da terrænet er fladt, er skovvandene egnet til den gennemsnitlige turist

Show More
Show Less

Chimp Habituation Experience

Med Habituation Experience vil du tilbringe en hel dag med vores 'fætre' og lære om deres livsstil. Chimpanse Habituation i Budongo Forest startede i 1992 med det formål at vænne chimpanserne til menneskelig tilstedeværelse uden nødvendigvis at ændre deres naturlige adfærd. Det er en lang proces, og det kan tage op til 15 år at tilvænne et chimpansesamfund fuldt ud.

Habituation Experience giver dig den unikke oplevelse til at deltage i professionelle guider på deres daglige program og følge chimpanserne under deres aktiviteter. Da du vil være ude i skoven fra tidlig morgen til slutningen af dagen, kan du få en madpakke af hytten. (foreligger ikke i højsæsonen måneder juli, august og september)

Show More
Show Less

Enquiry Form

Budongo Eco Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål