WeTu Analytics

Marataba Conservation Camps Founders Camp

Marataba, en 21.000 hektar (52.000 hektar), privatstyret del af Marakele National Park, er unikt beliggende, hvor frodige bushveld viger for Kalahari-sandene i Sydafrikas Limpopo-provins. Marataba er officielt kendt som en kontraktlig nationalpark og er en af Sydafrikas mest innovative bevaringsmodeller, og der fokuseres på at beskytte områdets forskelligartede flora og fauna gennem moderne bevaringspraksis.

Marataba Conservation Camps er en bevaringsledet safari oplevelse, der giver gæsterne mulighed for at blive involveret i tankevækkende og interaktive aktiviteter, herunder dyrelivsledelse og økologisk bevarelse, deltage i at stimulere diskussioner med bevaringseksperter og eksperter, og til at rejse med formål.

Grundlæggerne Camp har udsigt over Matlabas-floden. De fire suiter er gemt under træerne og tilbyder storslået udsigt over vandet, dyrelivet og de fantastiske bjerge. Lejren er en elegant familiebolig i hjertet af busken, der kun kan benyttes på en eksklusiv basis. Møblerne er en fusion af gamle og nye: renoverede, antikke træ sofaborde og traditionelle afrikanske skåle sidder sammen med moderne lysarmaturer og moderne tekstiler, og denne nyindbildning af en traditionel safari oplevelse er præcis, hvad Marataba repræsenterer.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Marataba Conservation Camps Founders Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål