WeTu Analytics

Marataba Conservation Camps Founders Camp

Land & water safari experiences

Udforsk Marataba på dag og nat spildrev og bådkrydstogter med din guide og spot det bosiddende dyreliv på den spektakulære baggrund af Waterberg-bjergene. Begge aktiviteter giver en generel miljøforståelse af området, herunder indsigt i moderne bevaringsarbejde og -praksis. Bådkrydstogter i særdeleshed giver en glimrende mulighed for fuglefugle.

Alle aldre | Ingen fitness kræves

Show More
Show Less

Hiking & walking safaris

Traversing Marataba til fods vil tage dig til steder, som meget få har været før. Gå gennem kløfter, floder og bjergkamme og nyd svømmer i rockpools, picnics og yderligere indsigt i Maratabas bevarelsespraksis. Vores ture er skræddersyet til en række forskellige fitnessniveauer og aldre og kan være korte gåture på flad grund, familievenlige gåture med en introduktion til sporing eller længere vandreture i bjergene.

Alle aldre | Skræddersyet til fitnessniveauer

Show More
Show Less

Wildlife interventions

Overvågning og forvaltning af dyreliv er en kernefunktion i Maratabas bevaringshold, og hvis timingen er rigtig, kan gæsterne blive involveret. Timing spiller en stor rolle i interventionerne, så disse er ikke garanteret og er i fokus for et ophold på Marataba. Nogle dyreliv interventioner er dog i stand til at være forudplanlagt og booket; kontakt os venligst for detaljer. Tillægsgebyrer kan forekomme.

Alle aldre | En vis grad af egnethed kræves til visse interventioner

Show More
Show Less

Predator management

Deltag i overvågningshold og telemetri spor collared gepard. Gå ind i observation, vurder dyrenes adfærd, og rapportér resultaterne tilbage til bevaringsholdet. Denne aktivitet er tilgængelig hele året og er bedst tidligt om morgenen eller sent på eftermiddagen.

15 + år | Der kræves en vis grad af fitness

Show More
Show Less

Elephant management

Hjælp med at kompilere individuelle identifikatorer for elefanter og bestemme vækstrater. Oplysningerne indsamles og evalueres årligt sammen med konsekvensanalyser af elefanter og resultaterne af luftundersøgelsen. Resultaterne bruges derefter til at informere igangværende aktioner og interventioner.

Udarbejdelse af elefant-identikits: alle aldre | Der kræves ingen egnethed
Vurdering af virkningen af elefanter: alle aldre | i øjeblikket gennemføres to gange om året; forespørg nærmere oplysninger.

Show More
Show Less

Camera trap set up & analysis

Tag et bag kulisserne kig på, hvad der sker i parken i løbet af dagen og natten med
analyse af optagelser fra kamerafælder. Deltagelse i udvælgelsen af egnede lokaliteter til
placering af kameraets fælde er en informativ og sjov oplevelse for alle aldre, og omfatter
identifikation af dyrespor og adfærdsmæssige tegn, som alle skal tages i betragtning, når
at placere en fælde.

Denne aktivitet er afhængig af placering, og alder og fitness krav varierer afhængigt af placering.

Show More
Show Less

Ecology experiences

Deltag i regelmæssige veld tilstand undersøgelser (VCA'er) og tilbringe en informativ morgen overvejer, hvad der går ind for at sikre habitat Marataba forbliver egnet til de arter, der er bevaret her. Interventionen omfatter identifikation og registrering af alle græsarter og biomasse ved 100 punkter langs en strækstrækning. Biomasse bestemmes med en specialbygget enhed kaldet en skive græsningsmåler, som effektivt måler mængden af græs til græsning.

Alle aldre | Ingen fitness niveau kræves

Show More
Show Less

Area integrity & protection

Deltag i overvågning og gå hegnet linje for en snare patrulje check. Denne aktivitet starter med at lære, hvor let snarer er lavet, hvordan de er sat op og de skader og dødsfald, der er forårsaget af dyrelivet. Det er ikke kun livreddende for potentielle snare ofre, men også velkommen støtte til feltrangers, der bærer et massivt ansvar på skuldrene.

Alle aldre (tilpasninger til rådighed for børn) | En vis grad af fitness kræves

Show More
Show Less

Community outreach

Besøg vores fællesskabsdrevne køkkenhave og mød Lucas Monyeki. Fra høst af produkter til at nyde en plantebaseret frokost er dette et sjovt samspil med lokalsamfundet.

Alle aldre | Ingen fitness kræves

Show More
Show Less

Mindfulness

Træk vejret. Sænk dit sind, vær til stede og værdsæt virkelig, hvor du er. Hvert af gæsteteltene har yogamåtter, der hjælper afslapning og mindfulness.

Alle aldre | Varierende fitnessniveauer (bemærk, at dette ikke er en guidet aktivitet; spørg venligst om wellness og meditationsretreats)

Show More
Show Less

Rhino ear notch identification

Lær at identificere næsehorn gennem deres øre hak. Denne oplevelse kan gøres på ethvert tidspunkt på et spil drev, og fra blot at se på disse storslåede dyr, begynder du at forstå noget af det arbejde og overvågning, der finder sted.

Alle aldre | Ingen fitness niveau påkrævet

Show More
Show Less

3-day rhino conservation safari

Denne oplevelse er kun tilgængelig fra 01 feb til 31. oktober. Der opkræves et tillægsgebyr.

DAG 1: Ankom og nyd en let frokost før en briefing om mål og formål med næsehorn hak. Din
guide vil tildele individuelle ansvarsområder og opgaver for under processen, før overskriften ud på et næsehorn identifikation drev i slutningen af eftermiddagen. Dette drev giver dig mulighed for at identificere specifikke næsehorn individer og lære om den sociale interaktion og make-up af næsehorn grupper.

DAG 2: En tidlig vågne op opkald for at finde næsehorn! Bevaringsteamet vil blive informeret og forberede sig på handling, og når helikopteren er på vej hjem, vil du trække dig tilbage til en sikker afstand, og næsehornet vil blive
Dørtet. Du vil derefter udføre dit præ-tildelte ansvar, før næsehornet vækker og overvåges i 30 minutter efter darting. En opfølgning og yderligere overvågning efter udhugning vil finde sted om eftermiddagen.

DAG 3: Hvis der opstår ugunstige forhold på dag 2, så vil du bruge i dag som din hakkedag.
Ellers skal du vælge andre oplevelser at nyde om morgenen og eftermiddagen.

Alle aldre | En vis grad af fitness kræves

Show More
Show Less

Star Camp Out

Afbryd forbindelsen til den moderne verden og genoptag forbindelsen til naturen på Star Camp Out. Beliggende i et fjernt hjørne af parken, overvåget af de forrevne Diamant Mountains, de fire telte er miles fra alt og enhver, og tilbyder en perfekt flugt ind i rytmerne i ørkenen. Tilføj en nat (eller flere) til et ophold på Founders Camp og tilbringe dine dage med at gå i naturen og udforske bakkerne og kløfterne omkring lejren. Vend tilbage til en iskold G&T ved ilden og falde i søvn under den uendelige stjernehimmel.

Tilgængelig fra 1. marts til 31. oktober | 12 år + | 4 telte

Show More
Show Less

Enquiry Form

Marataba Conservation Camps Founders Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål