WeTu Analytics

Marataba Conservation Camps Founders Camp

Land & water safari experiences

Udforsk Marataba på dag og nat spil drev og båd krydstogter med din guide og se beboeren dyreliv på den spektakulære baggrund af Waterberg-bjergene. Begge aktiviteter giver en generel miljøforståelse af området, og især bådkrydstogter giver en fremragende mulighed for fuglefugle.

Alle aldre | Ingen fitness kræves

Show More
Show Less

Hiking & walking safaris

Traversing Marataba til fods vil tage dig til steder, som meget få har været før. Gå gennem kløfter, floder og bjergkamme og nyd svømning, skovture, udforskninger af kulturelle steder og en række bevarelsesoplevelser. Vores ture er skræddersyet til en bred vifte af fitness niveauer og aldre og kan være korte gåture på flad grund og familievenlige vandreture med en introduktion til sporing, til længere bevaringsfokuserede oplevelser og multi-dages vandreture.

Alle aldre | Skræddersyet til fitnessniveauer

Show More
Show Less

Wildlife interventions

Overvågning og forvaltning af vilde dyr og planter er en central funktion i Maratabas bevaringsteam, og vi opfordrer dig til at involvere dig, hvor du kan. Timingen spiller en stor rolle i interventionerne, men flytninger og andre storstilede aktiviteter vil blive planlagt på tidspunkter med bekræftede bookinger. Ved større arrangementer, herunder mega fauna, kan der opkræves et tillægsgebyr.

Alle aldre | En vis grad af fitness kræves for visse interventioner

Show More
Show Less

Predator management

Deltag i overvågningsteamet og telemetrispor collared gepard. Gå ind i observation, vurder dyrenes adfærd og meld tilbage til bevaringsteamet. Denne aktivitet er tilgængelig hele året og er bedst tidligt om morgenen eller sen eftermiddag.

15 + år | En vis grad af fitness kræves

Show More
Show Less

Elephant management

Hjælp med at kompilere individuelle identikits til elefanter og bestemme vækstrater. Oplysningerne indsamles og evalueres årligt sammen med elefantkonsekvensanalyser og resultater fra luftundersøgelser. Resultaterne bruges derefter til at informere handlinger og interventioner.

Samling af elefant-identikits: alle aldre | Ingen fitness kræves
Elephant konsekvensanalyse: alle aldre | En vis grad af fitness kræves

Show More
Show Less

Camera trap set up & analysis

Bidrage til kameraet fælde netværk etablering og købe en kamera fælde for at give en bag kulisserne se på, hvad der sker i parken i løbet af dagen og natten. Deltagelse i udvælgelsen af egnede steder til placering af kamerafilden er en informativ og sjov oplevelse for alle aldre og omfatter identifikation af forskellige dyrespor og adfærdsmæssige tegn, som alle skal tages i betragtning, når fælden placeres. Når en diffusering er blevet placeret korrekt, vil der blive modtaget regelmæssige opdateringer samt topbilleder, der optages.

Denne aktivitet er afhængig af placering, og alder og fitness krav varierer afhængigt af placering.

Show More
Show Less

Ecology experiences

Deltag i regelmæssige veld condition undersøgelser og tilbringe en informativ morgen foretagende VCA'er og overvejer, hvad der går i at sikre levestedet for Marataba forbliver egnet til de arter, der bevares her. Interventionen omfatter identifikation og registrering af alle græsarter og biomasse på 100 point langs en linjetransekt. Biomasse bestemmes med en specialbygget enhed kaldet en skivegræsmåler, som effektivt måler mængden af tilgængeligt græs til græsning.

Alle aldre | Ingen fitness niveau påkrævet

Show More
Show Less

Area integrity & protection

Deltag i overvågning og gå hegnet linje for en snare patrulje check. Denne aktivitet starter med at lære, hvor let snarer er lavet, hvordan de er sat op og de skader og dødsfald, der er forårsaget af dyrelivet. Det er ikke kun livreddende for potentielle snare ofre, men også velkommen støtte til feltrangers, der bærer et massivt ansvar på skuldrene.

Alle aldre (tilpasninger til rådighed for børn) | En vis grad af fitness kræves

Show More
Show Less

Community outreach

Besøg vores fællesskabsdrevne køkkenhave og mød Lucas Monyeki. Fra høst af produkter til at nyde en plantebaseret frokost er dette et sjovt samspil med lokalsamfundet.

Alle aldre | Ingen fitness kræves

Show More
Show Less

Mindfulness

Træk vejret. Sænk dit sind, vær til stede og værdsæt virkelig, hvor du er. Hvert af gæsteteltene har yogamåtter, der hjælper afslapning og mindfulness.

Alle aldre | Varierende fitnessniveauer (bemærk, at dette ikke er en guidet aktivitet; spørg venligst om wellness og meditationsretreats)

Show More
Show Less

Rhino ear notch identification

Lær at identificere næsehorn gennem deres øre hak. Denne oplevelse kan gøres på ethvert tidspunkt på et spil drev, og fra blot at se på disse storslåede dyr, begynder du at forstå noget af det arbejde og overvågning, der finder sted.

Alle aldre | Ingen fitness niveau påkrævet

Show More
Show Less

3-day rhino conservation safari

Denne oplevelse er kun tilgængelig fra 01 feb til 31. oktober. Der opkræves et tillægsgebyr.

DAG 1: Ankom og nyd en let frokost før en briefing om mål og formål med næsehorn hak. Din
guide vil tildele individuelle ansvarsområder og opgaver for under processen, før overskriften ud på et næsehorn identifikation drev i slutningen af eftermiddagen. Dette drev giver dig mulighed for at identificere specifikke næsehorn individer og lære om den sociale interaktion og make-up af næsehorn grupper.

DAG 2: En tidlig vågne op opkald for at finde næsehorn! Bevaringsteamet vil blive informeret og forberede sig på handling, og når helikopteren er på vej hjem, vil du trække dig tilbage til en sikker afstand, og næsehornet vil blive
Dørtet. Du vil derefter udføre dit præ-tildelte ansvar, før næsehornet vækker og overvåges i 30 minutter efter darting. En opfølgning og yderligere overvågning efter udhugning vil finde sted om eftermiddagen.

DAG 3: Hvis der opstår ugunstige forhold på dag 2, så vil du bruge i dag som din hakkedag.
Ellers skal du vælge andre oplevelser at nyde om morgenen og eftermiddagen.

Alle aldre | En vis grad af fitness kræves

Show More
Show Less

Enquiry Form

Marataba Conservation Camps Founders Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål