WeTu Analytics

Borana Lodge

Borana Conservancy ligger ved foden af Mt Kenya, et par miles nord for ækvator på 6.500 fod (næsten 2.000 meter) over havets overflade. Denne 32.000 hektar private bevågenhed er typisk for foden af Mount Kenya. Med bjerget mod syd og et tørt landskab mod nord er Borana perfekt beliggende for dyrelivet.

Befolkningen introducerede sort næsehorn i 2013, og befolkningen har siden trives. I 2014 tog Borana Conservancy og Lewa Wildlife Conservancy mod øst deres hegn ned for at danne The Lewa-Borana Landskab, så dyrelivet frit regere på 92.000 hektar uspoleret afrikansk vildmark. Lewa-Borana Landscape er en Key One Rhino befolkning, en af kun tre i Kenya, hjemsted for over 100 sort næsehorn og 92 hvide næsehorn: 14% af Kenyas næsehorn befolkning.

Borana Lodge ligger i hjertet af Borana Conservancy, med en fantastisk udsigt over bjerget Kenya. Lodgen ligger på en bjergskråning over en dæmning, hvor flokke af elefant regelmæssigt samles for at bade ved frokosttid. Tilstedeværelsen af vand tæt på lodgen tiltrækker alle slags tegn; løve og leopard er regelmæssige natlige besøgende og er sikker på at få sig hørt.

Borana Lodge har fire enkeltstående hytter med enestående udsigt. Disse hytter er unikke, designet med bjergsiden i tankerne - ikke at glemme de finere detaljer, der gør for ægte komfort. To yderligere hytter giver det perfekte tilflugtssted for familier. Med en stue, der deles mellem en dobbelt og en tvilling, kan forældrene være sikre på, at deres børn er sikre på værelset ved siden af. Kombinationen af privatlivets fred, naturlig skønhed og en overflod af dyreliv skaber en unik ramme for en virkelig mindeværdig safarioplevelse.

På Borana Lodge vil du blive guidet og vært af dem, der kender Borana bedst, med en chance for at udforske bakker og dale til fods, på hesteryg, i bil eller på en mountainbike. Borana Lodge er det ultimative sted for action og afslapning.

Med to strenge af safari heste, vildt vandreture, mountainbikes, en overflod af fugle, tværkulturelle oplevelser og masser af undskyldninger for måltider og nætter i bushen er der aldrig et kedeligt øjeblik på Borana Lodge. Toppet off med en in house Safari Spa, der er noget for enhver smag.

Borana Lodge er en Long Run destination, disse er omhyggeligt udvalgt for deres engagement i forholdet mellem 4C s; samfund, kultur, bevarelse og handel.

Alle tilbageholdte indtægter fra Borana Lodge er investeret i forskellige bevaringsbestræbelser Borana Conservancy. Hver nat tilbragt på Borana Lodge fungerer som et direkte bidrag til en lang række bevarelsesbestræbelser.

Dette rejser virkelig med et formål.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Borana Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål