WeTu Analytics

Borana Lodge

Game Drives

Spildrev udføres af uddannede kenyanske feltguider, der har et bredt lokalt kendskab til området sammen med dets flora og fauna. Spillet ses bedst tidligt om morgenen eller om eftermiddagen, nat drev kan arrangeres til afrejse efter middagen, som giver gæsterne mulighed for at have interaktioner med natlige dyr såsom pindsvin og aardvark.

Der er en række aktiviteter for at holde børn beskæftiget med drev, herunder næsehorn identificeringskort og løve knurhår spot cards.

Show More
Show Less

Rhino Tracking on Foot

Borana Conservancy rangers er forpligtet til at se hvert enkelt næsehorn en gang om dagen. Gæsterne har mulighed for at hovedet ud med rangers, til fods, første ting om morgenen, for at spore og identificere et individuelt næsehorn.

At se sådanne store væsner til fods giver en spændende oplevelse samt et indblik i livet for et medlem af Borana Conservancy anti-krybskytterholdet.

Show More
Show Less

Horse Riding

Borana Conservancy er udstyret med to sæt stalde, som hver især henvender sig til ryttere med varierende erfaring.

Vores større stalde tager højde for den mere avancerede rytter, med tidligere polo ponyer førende forlystelser i over to timer på tværs af freden. Dette er en fantastisk måde at se dyrelivet på uden lyden af en motor.

Stalde til de mindre avancerede ryttere (små børn inkluderet) er på den østlige side af Borana Conservancy og køre i et meget langsommere tempo. Brudgommen er meget glade for at tage børn til korte forlystelser på bly regerer, hvilket er en fantastisk måde at opbygge deres tillid på.

Samtlige gæster under 21 år skal bære ridehjelme.

Show More
Show Less

Mountain Biking

For de mere eventyrlystne er mountainbiking et must. Vi har et udvalg af voksne cykler til rådighed sammen med en mindre cykel egnet til børn på 9 år eller derover.

Gæster skal være relativt fit og sikker med off road bike ridning. Bakker og dale giver det perfekte terræn til adrenalindrevne cykelture.

Hjelme er til rådighed.

Show More
Show Less

Deployments with the Borana Conservancy anti-poaching team

Borana Lodge gæster får mulighed for at deltage i vores anti-krybskytteri team på deres aften deployeringer. Dette giver gæsterne mulighed for at få en bag kulisserne visning af, hvordan bevarelse på Borana fungerer.

Gæsterne vil blive givet en rundvisning i ranger hovedkvarterer samt møde cheferne for sikkerhed. Efter en introduktion til teamet og hvordan de fungerer, vil gæsterne derefter hjælpe med at droppe rangers af forskellige steder på Borana, hvor disse mænd så vil tilbringe natten og holde øje med bevarelsen.

Show More
Show Less

Guided Bush Walks

Bush vandreture udføres af en erfaren felt guide ledsaget af en bevæbnet Borana Conservancy ranger.

Mens du går, har du mulighed for at sætte pris på de mindre aspekter af Boranas økosystem. Borana guider er yderst vidende og giver et indblik i de medicinske og praktiske anvendelsesformål for indfødte planter.

Der kan arrangeres gåture omkring lodgepladsen for børn, mens forældrene nyder lidt ned tid. Barn vil lære om fuglene og plantene samt sporene til mindre skapninger som bor på lodge.

Show More
Show Less

Visit to the Ngare Ndare forest

Beliggende på den sydlige grænse Borana Conservancy, Ngare Ndare skoven viser den skarpe kontrast mellem de forskellige økosystemer i det nordlige Kenya.

Den 13.000 hektar oprindelige skov, der består af afrikanske oliven og cedertræer, giver et sikkert tilflugtssted for elefant og andre større pattedyr samt en fantastisk samling af eksotiske fugle og sommerfugle. Gennem skoven ligger en krystalklar turkisflod, fodret af den underjordiske isfjeder på Mount Kenyas smeltevand. Med betagende vandfald og ikke et andet menneske rundt, er det det perfekte sted for en afstivende svømmetur under dagens varme.

Ngare Ndare Forest tilbyr også en imponerende baldakin spasertur. Suspenderet 30 m over jorden, denne hængebro løber 400 m gennem skoven. At gå broens længde er en virkelig medrivende oplevelse, med dyreliv bellow og smukke fugle synger en dans ovenfor, det skal ses at blive troet. Der er en stor platform placeret i slutningen af baldakinen gåtur, hvor frokosten vil blive serveret, med en fantastisk udsigt over floden bælge - hvor elefant og bøffel ofte findes at drikke eller svømme selv.

Show More
Show Less

Local school visits

Borana Conservancy finansierer stolt syv grundskoler og giver stipendier til over 20 børn på gymnasiet.

At besøge en af grundskolerne i området er et fantastisk indblik i kenyansk liv. Børn er meget glade for at dele deres skoledage med besøgende og elsker at vise folk rundt på grunden. Skolens hovedmester vil give gæsterne en guidet tur, inden de går ind i et af klasseværelserne. Der vil være mulighed for at se, hvordan børnene bruger deres dage, og hvor glade de er for at lære.

Skolelærerne opfordrer besøgende til at tage en kunstklasse eller deltage i en sport om eftermiddagen. Fodbold og volleyball er meget populære i Kenya, så løbesko er et must!

Dette er en fantastisk aktivitet for familier, besøger børn og lokale børn ofte skaber store venskaber, det er en oplevelse, der ikke let glemmes.

Show More
Show Less

Local Maasai Village Visits

Borana har et tæt forhold til et af de samfund nord for de fredelige grænser, der er ivrige efter at dele deres kultur.

Du vil blive mødt af en Maasai ældre, der vil give dig en rundvisning i landsbyen samt beskrive historien om Maasai-stammen. Forskellige medlemmer af samfundet vil vise dig deres skikke, livsstil og traditioner. Turen slutter normalt med en traditionel stammedans, som du vil være opmuntre til at deltage i med.

Dette er en fantastisk nedsænkning i den traditionelle kenyanske kultur.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Borana Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål