WeTu Analytics

Royal Palm Beachcomber Luxury

Junior Suites

Den 63 m² store strand, der vender ud mod juniorsuiterne, er bygget i en forskudt formation for at tilbyde maksimal privatlivets fred for beboerne i disse suiter. Suiterne tilbyder et soveværelse og opholdsområde med badeværelse en-suite.

Show More
Show Less

Tropical Suites

Tropical suiter ligger på 1. sal, men alligevel har direkte adgang til haven og stranden ud over, og tilbyder 85 m² boligareal. Soveværelset og loungen er åbent og åbner ud til en møbleret balkon. Der er eget badeværelse, der støder op til soveværelsesområdet.

Show More
Show Less

Palm Suites

Alle Palm suiter har en stueetagen beliggenhed fører ud til haven og stranden hinsides. Den indvendige og møblerede terrasse tilbyder alt 106 m² boligareal. Soveværelset og loungen er åbent med det store badeværelse en suite.

Show More
Show Less

Ocean Suites

Ocean suiter er placeret på alle etager og vender ud mod den frodige tropiske have og seascape ud over. Interiøret i suiten plus den møblerede terrasse tilbyder et kombineret areal på 120 m² stor boligareal. Soveværelset er adskilt fra loungen, som består af et opholdsområde og et skrivebord. Faciliteter er udstyret med et stort badeværelse med eget badeværelse.

Show More
Show Less

Garden Suites

Disse suiter i stueetagen er den perfekte feriebolig for familier på Royal Palm og måler 140 m². Soveværelset område for forældrene, med et stort badeværelse en-suite, fører ud i den åbne plan lounge med en møbleret terrasse tilstødende. Børnenes soveværelse og eget badeværelse er adskilt fra forældrenes soveområde og loungen.

Show More
Show Less

Senior Suites

Der er rig plads til rådighed enten i Senior-suitens lounge eller på den møblerede terrasse. Senior Suites har en beliggenhed tæt på stranden og en fredelig beliggenhed væk fra fællesområderne. Interiøret består af et soveværelse med separat stue og stort badeværelse en suite til soveværelset. Det samlede areal af Senior suite er 128 kvadratmeter.

Show More
Show Less

Penthouse

Privatliv er nøgleordet for den enkelt Penthouse, som er placeret på anden sal. Soveværelset, med badeværelse en suite, er adskilt fra loungen og begge værelser åbner ud til en møbleret balkon. Samlet areal af Penthouse er 196 kvadratmeter.

Show More
Show Less

Presidential Suites

De tre præsidentsuiter ligger på øverste etage. Disse suiter tilbyder 2 soveværelser, som hver fører ind i en central lounge område med en møbleret wraparound balkon ud over. En-suite badeværelser fører ud i hvert soveværelse. Det samlede areal af hver suite er 264 kvadratmeter.

Show More
Show Less

Royal Suite

Denne suite på forskudt plan er den ultimative luksus og måler 365 kvadratmeter. Et soveværelse med eget badeværelse er øverst på den snoede trappe. Det andet soveværelse, midtvejs op ad trappen, har eget badeværelse og tyrkisk bad. Loungen og spisepladsen ligger i stueetagen i suiten med møbleret terrasse, havepavillon, splash pool og haven udenfor.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Royal Palm Beachcomber Luxury

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål