WeTu Analytics

Ibo Island Lodge

The Sand Bank Beach Experience

En motoriseret eller sejlads dhow udflugt (afhængig af vind) tager dig en af Ibos bedst bevarede hemmeligheder.... En smuk hvid sandbank strand helt omgivet af varmt blå hav, hvor luksus er i afsondrethed af indstillingen. Gå ud til det lille stykke paradis for enten morgenmad eller frokost serveret under vores beduin telt med fødderne i sandet. Der er rig mulighed for svømning, slentre, snoozing og god snorkling kan findes lige ved sandbanken. Delfiner og skildpadder spottes regelmæssigt en-route.

Show More
Show Less

The Ibo of Yesterday Guided Historical Experience

En guidet vandretur i Ibo Islands Stone Town og vigtige historiske bygninger mange, der er blevet rehabiliteret, og nogle, der er faldet i tilbagegang. Besøg den gamle fæstning St Joao Baptista og lær mere om den turbulente historie, som denne smukke fort har udholdt og se, hvor traditionelle sølvsmede stadig håndlavede udsøgte indviklede smykker ved hjælp af antikke arabiske teknik sandværktøjer og fundet no-hvor ellers i verden. Gæsterne kan observere håndværk i fremstillingen og købe unikke gaver til at tage med hjem. Guidede historiske og kulturelle aktiviteter gør det muligt for gæsterne at fordybe sig i Ibos unikke kultur og en sjælden chance for at forstå denne uændrede livsstil.

Show More
Show Less

Scuba Diving

Ibo Island Lodge har en hjemmehørende PADI Dive Master og tilbyder dykning til akkrediterede dykkere. Du kan booke en række dyk som gæst på Ibo Island Lodge, eller booke en dedikeret dykkerpakke eller en mobil øhoppende dykkersafari — en af de mest unikke dykker- og eventyroplevelser i Afrika! Ibo Island og hendes omgivelser har nogle vidunderlige dykkersteder, som vores gæster rave om.

Show More
Show Less

Dolphin Safari Encounter

En vidunderlig eventyr om bord på en storslået solid teak 12 meter sejlads dhows, scanning horisonten for delfiner (flaske-næse og pukkelhvaler), skildpadder og pukkelhvaler (i sæsonen), og hvis du er heldig, under snorkel og med hjælp fra din guide springe ind i den varme azurblå indiske hav til at svømme og snorkle blandt disse vidunderlige skabninger.

Show More
Show Less

Guided Sea Kayak Excursion

Naviger de snoede, fredelige kanaler i en af de største mangroveskove i Afrika. Denne guidede udflugt tager dig dybt ind i Ibos frodige, frugtbare mangrovekanaler for at forstå mere om mangroveøkosystemet og et bredt udvalg af fugle- og havliv, det understøtter.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Ibo Island Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål