WeTu Analytics

LABA Fanjove Island

Fanjove eksklusive ø er den mindste af seks øer i Songo Songo Archipelago, lige ud for Tanzanias kyst. Denne ikoniske sand- og koralø med sine mange palmer, hvide sandstrande og skinnende vand er kun en kilometer lang og omkring 400 meter bred.

Denne smukke, barfodsfrie tropiske ø er omgivet af skinnende blåt vand med hvide sandstrande, skyggefuldt med palmer. Kun fyrtårnet fra det 19. århundrede og nogle arkitektoniske rester af en tidligere fiskerlandsbybosættelse antyder tidligere besættelse af andet end dyreliv. Der er 13 diskrete, øko-smarte private strandvillaer på øen (inklusive en familie og snart en strandherregård).. Disse ligger langs sandstranden i fuldstændig harmoni med miljøet. Hele ejendommen er lavet af alle naturlige, traditionelle materialer og er designet til at efterlade så lidt fodaftryk som muligt.

Træd ud af din villa, tæerne i sandet, svøm og snorkel lige fra stranden eller gå ud for at udforske det uberørte 11 kilometer lange koralrev. SUP eller kajak rundt på øen eller nyd en havsafari med dhow på jagt efter spinnerdelfiner, grønne skildpadder og pukkelhvaler (sæsonbestemt).

Show More
Show Less

Enquiry Form

LABA Fanjove Island

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål