WeTu Analytics

LABA Fanjove Island

Diving

Vandet omkring Fanjove er hjemsted for på 11 km koralrev, som i høj grad er uopdaget.Derfor dykning off Fanjove er en utrolig afsondret og privat oplevelse - med ingen andre for miles nyde denne fantastiske naturlige marine paradis alle dig selv.

En enorm indsats er gjort for at bevare og beskytte dette rev, indsatsen i det sidste årti har ført til det paradis, der ses i dag.

Show More
Show Less

Dolphins

Fanjove er heldig at have forskellige delfinarter som vores naboer. Tilbring et par timer på båden for at prøve at se enten Spinner Dolphins eller Bottlenose Dolphins.

Show More
Show Less

Dhow Trip

Nyd solnedgangen og udsigten over Fanjove fra det traditionelle østafrikanske kyst sejlskib. En lokal båd vil sætte sejl før solnedgang for dig at nyde en sundowner, mens du oplever den tidløse skønhed af træ dhow.

Show More
Show Less

Snorkeling

Slap af i Fanjoves blå farvande, mens du ser den marine verden passere dig forbi. Sommerfuglefisk, Angelfish, Damselfish og en række koraller og hvirvelløse dyr ligger lige uden for Fanjoves dørtrin. Du har mulighed for at snorkle lige ud til hovedstranden eller gå længere væk til hemmelige steder

Show More
Show Less

Sand Bank

Ved lavvande har vi adgang til en afsondret sandbank, der tilbyder snorkling og mulighed for at have en lokal frokost med grillet fisk tilberedt privat lige foran dig. Slap af i skyggen og vent på, at delfiner kommer forbi, eller hoppe i vandet for at køle af, indtil sandbanken forsvinder under vandet med de indkommende tidevand.

Show More
Show Less

Enquiry Form

LABA Fanjove Island

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål