WeTu Analytics

Kaya Mawa

Khuyu

(1 room)

Khuyu er det perfekte sted for dem, der ønsker at slappe af og nyde søen. Khuyu har direkte adgang til stranden og søen samt det perfekte dæk til solbadning og solnedgang. Det rummelige soveværelse med brusebad og badekar giver dig al den komfort, du har brug for, mens du bor på Kaya Mawa. Den første hytte på stranden, tættest på baren og restauranten, gør Khuyu ideel til de mindre adræt. Khuyu er et Standard-værelse.

Show More
Show Less

Msekwa

(1 room)

Msekwa ligger i udkanten af søen og er en malerisk hytte. Indtast gennem en buet døråbning, gør din vej ned ad trappen passerer udendørs bad og bruser, du ankommer til din private dæk. Den udendørs opholdsstue fører dig til en træbro, der giver direkte adgang til søen. Hop og snorkel lige ind i det krystalklare vand og se den overflod af fisk, som søen har at tilbyde. Msekwa er et standardværelse.

Show More
Show Less

Mbungu

(1 room)

Den anden hytte fra stranden, Mbungu er bygget højere op i klipperne, hvilket giver dig en fantastisk udsigt over søen til naboøen Chizimulu og Kaya Mawa strand. En afsondret chalet med en udendørs opholdsstue perfekt til solnedgange. Følg stentrappen til det private dæk med adgang lige ind i søen. Mbungu er et Standard-værelse.

Show More
Show Less

Ngani

(1 room)

Ngani ligger på den anden strand i klipperne med udsigt over Mozambiques kyst. En privat gemmested, med en stor dæk, udendørs siddepladser og enorme dyb pool fører ind i søen. Den lille stenede ø foran hytten brister med fugleliv hele året. Ngani er et Premium-værelse.

Show More
Show Less

Nkhwazi

(1 room)

Et rum, der bliver en hurtig favorit for den, der bliver. Nhkwazi giver dig masser af plads både ude og ude. Smukt designet med trægulve, imponerende udendørs badeværelse, fantastisk udsigt over søen og fantastisk infinity-pool. Du vil aldrig ønske at forlade. Nkhwazi er et Premium-værelse.

Show More
Show Less

Makengulu

(1 room)

Vil du bo på din egen ø? Gør din vej over træbroen, og du vil finde dig selv på Makengulu. Overdækket i bougainvillea, en naturskøn chalet med en endnu smukkere værelse fører ud til en træterrasse med slående udsigt til Mozambique. Svøm i det krystalklare vand i Lake Malawi eller nyd solnedgange på din private dæk uden for værelset. Makengulu er et Premium-værelse.

Show More
Show Less

Mbamba

(1 room)

Beliggende højere op på bakken, Mbamba giver dig en fantastisk udsigt over søen. Træd ud ved siden af det rummelige soveværelse til den dybe pool og dæk, hvor du vil finde en fantastisk udsigt over Mozambique. Og nyd et udendørs skumbad eller brusebad med mere storslået udsigt. Mbamba er et værelse, du vil elske at bo og slappe af. Mamba er et Premium-værelse.

Show More
Show Less

Ulissa

(2 rooms)

En smukt udformet familie strand chalet. Stor nok til en familie på 5, find dig selv i et to værelses hus med et sammenhængende badeværelse. Hovedrummet ser ned over stranden lige ud til søen. Det andet værelse perfekt til børn kan passe to enkeltsenge med plads til en anden, der hænger fra taget. Ulissa er så tæt som du kan komme til stranden levende, med et smukt baobab træ på dig dørtrin. Ulissa er et Standard-værelse.

Show More
Show Less

Yofu

(2 rooms)

Yofu er en ideel hytte med to separate værelser nok til en familie på fire. Beliggende på bagsiden af stranden delvist skjult af et stort mangotræ, perfekt til familier, der ønsker at tilbringe så meget tid som muligt på stranden og i søen. Et badeværelse skærer de to værelser med brusebad og et malerisk badekar, der findes i toppen af nogle trin, gør det til et ideelt sted for stjerneblik, mens du slapper af i skummende vand. Yofu er et standardværelse.

Show More
Show Less

Madimba

(1 room)

Gå over den vigtigste Kaya Mawa strand, og du vil finde et stort hus kaldet Madimba. Præsidentsuiten har stort soveværelse, brusebad med 2 enkeltsenge og badekar med udsigt over poolen. Du skal blot slappe af i det opholdsområde, der har din egen private bar og køleskab, eller solbade dagen væk på din store private terrasse, komplet med udsigt over søen. Hvad mere kan du ønske dig? Madimba er et Premium-værelse.

Show More
Show Less

Mainja

(2 rooms)

Følg en træbro fra den vigtigste Kaya Mawa strand, passere den fantastiske infinity-pool, og du vil ankomme til Mainja hus. Et to-sengs værelses hus med en Tanzania stil opholdsområde findes i midten. Sid og slap af eller køle af i den smukke pool med udsigt over til Honeymoon Island. Mainja er ideel til en familieferie eller endda venner opholder sig i en gruppe. Mainja er et Premium-værelse.

Show More
Show Less

Ndomo House

(4 rooms)

På sin egen private strand, med udsigt over den nærliggende ø Chizimulu mod fastlandet Malawi, Nomo House er en luksus fire værelses villa. Fuldt bemandet med en privat kok, vil gæsterne nyde deres egen private fristed med alle de faciliteter, Kaya Mawa har at tilbyde.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Kaya Mawa

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål