WeTu Analytics

Abu Camp

Abu Camp - Game Drives

Der tilbydes spil om morgenen og eftermiddagen i åbne safari-køretøjer. Disse drev viser den overflod af dyreliv i de varierende levesteder, der spænder fra åbne græsarealer til afsondrede ø-helligdomme og papyrus-fringede kanaler. En af de bedste måder at værdsætte, hvorfor Okavango-deltaet blev opført på UNESCO's 1.000. verdensarvsliste.

Show More
Show Less

Abu Camp - Mokoro Excursions

Sæsonafhængige mokoro udflugter tilbyder en smag af den mere konventionelle Okavango. De traditionelle udskiftningskanoer navigeres af en dygtig poler og tilbyder gæsterne et roligt perspektiv af regionen. Mokoro udflugter tilbyder en romantisk smag af „postkortet“ Okavango.

Show More
Show Less

Abu Camp - Guided Nature Walks (Seasonal)

At gå i bushen med en erfaren guide kan være en af de mest spændende måder at se spil på, samt værdsætte de mindre væsner og planteliv i og omkring reserven.

Show More
Show Less

Abu Camp - Birding

Omkring 380 fugle bor i området, og de mange forskellige aktiviteter, der tilbydes i Abu Camp, kan føre til særlige observationer såsom mindre jacana, afrikansk pygmégås, wattled kran, slaty egret, kobber-tailed coucal og endda rosenhalset longclaw blandt andre.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Abu Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål