WeTu Analytics

Karen Blixen Camp

0:00

The Night at Karen Blixen Camp

When night falls in Karen Blixen Camp, then starts a symphony of all possible sounds of the wild animals. From frogs to hippos, hyenas and a lot more.
2:14

Sons a la nit al Karen Blixen Camp

Quan cau la nit al Karen Blixen Camp, comença una simfonia de tots els sons possibles dels animals salvatges. De granotes a hipopòtams, hienes i molt més. Mads - un jove de Dinamarca - que va visitar Karen Blixen Camp amb els seus pares va fer aquest petit vídeo fora de la tenda de la família en una nit fosca i fosca. Presenta una gran experiència: El cor nocturn de la sabana.
3:17

Saló i restaurant

3:35

Karen Blixen Camp

Karen Blixen Camp està situat en el millor entorn de vida silvestre del món, Masai Mara a Kenya. Descobriràs safari de classe mundial i un món de l'any iester en tendes de luxe amb totes les comoditats
2:57

Karen Blixen Camp

6:22

Rescat d'elefants

Un elefant ha estat atacat amb llances pels caçadors furtius a Masai Mara, Kenya. L'equip de vet-mòbil ha estat cridat a rescatar l'animal lesionat i els seguim... Informació addicional: En 2009 hi havia 3072 elefants al comtat de Narok, Masai Mara. El 2014 hi havia menys de 1500.

Formulari de consulta

Karen Blixen Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes