WeTu Analytics

Jao Camp

Lloc: Al cor de l'Okavango, el luxós Jao es troba entre illes envoltades de boscos de ribera i grans planes inundables amb vida silvestre prolífica. El campament (reconstruït el 2019) ofereix un disseny fresc i contemporani, en la mateixa ubicació pintoresca. El sentit de l'aventura que Jao sempre ha preuat, continua en el llenguatge escultòric i arquitectònic en constant evolució, afegint un element de sorpresa i delit. La visualització del joc a Jao és excel·lent. Es poden veure grans ramats de lleó vermell, seguit pel seu depredador primari - orgull de lleó.

Allotjament: Jao disposa de cinc luxoses suites i dues viles ultra luxe, cadascuna de forma artesanal i amb un disseny de planta oberta, accessoris d'estil vintage i una sala per a les migdiades. Un llit d'estrelles romàntiques és una opció estacional quan els nivells d'aigua ho permeten. Una elaborada zona principal de dues plantes també inclou una piscina d'immersió, biblioteca, gimnàs i boma per sopar sota les estrelles, complementada amb un excel·lent celler. L'spa ofereix una gran varietat de massatges.

Propòsit: Jao és un lloc dedicat a la conservació del Delta d'Okavango i el seu ecosistema únic: les aigües i la terra seca, i les plantes, aus i fauna que l'anomenen casa.

Punts de venda únics

Luxós i sofisticat campament amb suites dissenyades individualment
Enmig de les planes inundables arquetípiques d'Okavango amb accés a l'illa de Honda en temporada seca
La millor experiència de spa al Delta

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Jao Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes