WeTu Analytics

Jacana Camp

Lloc: Situat en una petita illa a la pintoresca zona de Jao Flats de la concessió, Jacana és un autèntic campament d'aigua, on les excursions amb nàutica i mokoro aprofiten els canals tranquils i les planes inundades i algunes de les fascinants criatures del Delta, potser fins i tot sitatunga — així com la riquesa de aus aquàtiques que es poden veure. Les unitats de joc de dia tenen lloc durant tot l'any.

Allotjament: Cinc tendes estan construïdes sobre cobertes de fusta elevades, totes amb boniques vistes sobre l'aigua. La zona principal es troba sobre una coberta elevada de fusta situada entre dos enormes sicamore, envoltada de denses palmeres datileres silvestres, amb una gran coberta de mirador i zona oberta per seure al voltant del foc.

Propòsit: Jacana es dedica a, i participa amb, projectes que donen suport a l'aixecament de la comunitat, incloent l'allotjament de Children in the Wilderness (CITW) campaments des de 2002, així com la col·laboració amb el Comitè de Gestió Conjunt de Tubu i el paquet per a una iniciativa de propòsit.

Punts de Venda Únics

Veritable campament d'Okavango amb exposició visual i tangible a la inundació estacional
Un munt de “especials” d'Okavango, com el mussol de Pèl, sitatunga i llet vermella
Les activitats a base d'aigua solen ser possibles durant tot l'any

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Jacana Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes