WeTu Analytics

Grootbos Private Nature Reserve Forest Lodge

Amb impressionants vistes panoràmiques de la muntanya i el mar, Grootbos Private Nature Reserve és un paradís immaculat de luxe que mostra l'esplendor del Regne Floral del Cap i la increïble vida marina de la punta sud d'Àfrica.

Situat a 2 hores de Ciutat del Cap, Grootbos és la base perfecta per descobrir tots els magnífics atractius del Cap, oferint una àmplia varietat d'experiències guiades i instal·lacions de luxe.

Situat en un antic bosc de Milkwood envoltat de turons de fynbos i majestuoses muntanyes, l'allotjament i lògies a Grootbos ofereixen una immersió completa en l'entorn natural verge dins de la suau abraçada de confort i luxe.

The Forest Lodge és una obra mestra de disseny sofisticat i contemporani, que reflecteix la impressionant bellesa natural del paisatge circumdant. Les línies netes, sostres alts i grans finestres emmarquen i accentuen les increïbles vistes a través dels turons rodants de fynbos i el santuari de balena de Walker Bay més enllà. En un dia clar, és possible veure tot el camí a Cape Point! Orientada cap al sol, cada nit ofereix un altre gran espectacle de llum i color.

Les 16 suites de luxe independents s'accedeix a través d'un camí empedrat encantat sota l'antic dosser del bosc. Totes les suites independents estan decorades amb estil amb llits dosser de luxe, banys espaiosos amb bany privat, salons separats amb xemeneies acollidores i cobertes de fusta privades amb una vista panoràmica espectacular.

El lodge principal disposa d'una gran varietat de menjadors elegants, un bar, un saló, una botiga de curio i un centre de conferències. Àmplies cobertes de fusta i una piscina infinita us conviden a relaxar-se, relaxar-se i gaudir de la tranquil·litat. A mesura que la nit descendeix, xemeneies acollidores i una il·luminació subtil creen un ambient càlid i romàntic per a l'experiència gastronòmica perfecta.

Grootbos és més que un allotjament de luxe i aventures eco. La seva visita contribueix directament als esforços de conservació de la Fundació Grootbos, així com al desenvolupament de mitjans de vida sostenibles basats en la natura entre les comunitats locals. És aquesta filosofia central de conservació vinculada al desenvolupament social que ha fet de Grootbos un guardonat pioner en el turisme sostenible. Grootbos ho diu Turisme Progressiu i us convida a formar-ne part.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Grootbos Private Nature Reserve Forest Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes