WeTu Analytics

TSWALU Tarkuni

Originalment, la casa privada de safari de la família Oppenheimer, Tarkuni es troba en una vall aïllada sota les antigues muntanyes de Korannaberg. Recentment, la casa de família ha estat completament reimaginada per satisfer les necessitats dels viatgers moderns que volen una completa privacitat i flexibilitat durant el safari. Per a famílies multigeneracionals o un retrobament d'amics, el retir de palla rústic-chic és tot el que voldríeu en un camp de safari d'ús exclusiu: una casa de casa luxosament còmoda, però còmoda.

Tarkuni té capacitat per a 10 en cinc habitacions i inclou personal propi, incloent un xef, mestressa de casa, guia de safari i rastrejador, així com l'ús exclusiu d'un vehicle privat. Els dies aquí són fluids i flexibles, tan actius o relaxats com vulguis que siguin. És un lloc per restaurar i reposar la ment i el cos.


Com a part del redisseny tots els agradables rituals diaris de la vida de safari, des de menjars tranquils a l'aire lliure fins a les migdiades al costat de la piscina, es van considerar acuradament. Actualment hi ha un flux natural més fàcil entre les zones de relaxació i menjador, especialment entre els nous espais exteriors. Un pou de foc anima a reunir-se per a una tassa primerenca de cafè abans de les unitats de joc, especialment en els matins freds d'hivern. El braser és igual de propici per a les begudes sociables abans del sopar mentre comparteix històries dels albiraments especials del dia. Situat davant de la casa és un boma acollidor amb parets de pedra baixes per aprofitar al màxim les magnífiques vistes sobre el pou d'aigua a l'horitzó. Aquí, sota les estrelles, els sopars màgics a la llar de foc completen l'experiència safari per excel·lència.

Les cinc habitacions de convidats disposen de banys nous i naturals inundats de llum amb dutxes exteriors. Totes les portes corredisses de vidre de tota la casa han estat equipades amb portes de mampara. A la nit, les portes de vidre es poden enfonsar àmpliament per permetre que les olors i els sons de l'arbust es puguin filtrar, mentre que les portes de la pantalla es poden assegurar per evitar errors i garantir el somni d'una nit tranquil·la.

Més lleugers i més aguts, els interiors de Tarkuni reflecteixen l'entorn natural en una paleta de verds frescos inspirats botànicament i tons naturals i terrosos. Les complexes textures i formes orgàniques del sud de Kalahari troben expressió en uns bells mobles a mida, dissenyats exclusivament per a Tswalu. Reformar algunes de les peces més antigues no només assegurava continuïtat i autenticitat, especialment per als convidats de tornada, sinó que també es tractava de ser més sostenibles i menys consumptius.

A l'aire lliure, terrasses ombrejades i els llits de dia originals de teca s'han posicionat prou a prop d'una piscina profunda esquitxades per prendre caigudes espontànies i mantenir un ull en els nens petits. La piscina és més petita i més savi d'aigua que l'original, alineant-se amb el viatge de sostenibilitat de Tswalu.

Una decoració reflexiva i millores d'estil de vida a part, tenir accés exclusiu a la reserva de jocs de propietat privada més gran de Sud-àfrica és el veritable luxe de triar Tarkuni, juntament amb la llibertat de planificar tots els aspectes de la vostra estada. Les unitats de joc ricament interpretatives amb la vostra guia privada, rastrejador i vehicle permeten una exploració en profunditat dels diversos paisatges de Tswalu, fent un seguiment d'algunes de les espècies icòniques del sud de Kalahari, com el lleó negre, el rinoceront negre del desert, el pangolí i el aardvark. Els clients també poden gaudir de passejades, passejades a cavall, sortides a una de les colònies de meerkat habituades i temps en el camp amb investigadors científics que aprenen més sobre el compromís de la Fundació Tswalu amb la conservació basada en la recerca. Des d'esmorzars de muntanya fins a sopars dunars, menjar és sempre part de l'aventura.

Tarkuni ofereix la fugida definitiva en qualsevol època de l'any, oferint oportunitats per aturar i apreciar el silenci i l'immens sentit de l'espai que defineix Tswalu Kalahari.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

TSWALU Tarkuni

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes