WeTu Analytics

TSWALU Tarkuni

Game drives

Amb un vehicle privat garantit i un equip de guia assignat a cada reserva, els dies de la reserva són totalment propis i es despleguen al seu ritme. Albiraments de guepard, lleó de Kalahari, rinoceront negre del desert i altres espècies rares i en perill d'extinció són sovint un punt culminant aquí. Tswalu també és un dels millors llocs de Sud-àfrica per fotografiar espècies elusives, com ara aardvark, pangolina, guineu d'orelles batades, hiena marró i llop.

Mostra més
Mostra menys

Bush walks

S'anima passejades guiades a Tswalu. Volem que la gent s'acosti encara més a la terra. Tocar la vegetació única (i conèixer les extraordinàries propietats d'algunes plantes). Per inspeccionar nius i caus. Per examinar l'insecte més petit.

Un matí pot començar caminant fins a una colònia de meerkat i veient que aquests mamífers atractius s'escalfen al sol abans que s'escaparen al farratge.

Les passejades nocturnes també són possibles, oferint la possibilitat d'albiraments excepcionals com ara aardvark, ardwolf, porcí o hiena marró a l'abast encara més proper.

Mostra més
Mostra menys

Horseback riding

Una altra opció emocionant de visualització del joc a Tswalu és un safari a cavall.

Els safaris a cavall permeten explorar les dunes i sabanes dels nostres cavalls ben escolaritzats i ben cuidats, aptes per a totes les edats i per a tots els nivells d'experiència.

No hi ha millor manera d'apropar-te a la natura i a la fauna salvatge. En un safari de cavalls a Tswalu, passeu a formar part del paisatge i molts dels animals reaccionen de manera diferent a la vostra presència. Ningú que experimenti aquest tipus de proximitat amb la fauna salvatge mai l'oblida.

Els nostres guies eqüestres estan ben formats en l'ecologia de Kalahari, i et portaran a un autèntic safari on podràs passejar al costat d'antílops, búfals, zebra i girafa, o veure'ls des de lluny sense detectar-los.

Els nens són benvinguts en safaris a cavall. Tant les cadires de trail com les angleses estan disponibles i es proporciona cada peça de material necessari, en totes les mides imaginables.

Mostra més
Mostra menys

Junior Ranger's Programme

Els nens són benvinguts a Tswalu i la reserva està ben equipada per atendre'ls. Tswalu creu que ells també poden ser part de la visió de conservació.

Els joves seran introduïts al programa Junior Ranger i lliurats una motxilla amb guies i eines per ajudar-los a aprendre sobre el Kalahari. Durant la seva estada faran el seu propi arc i fletxa per al tir amb arc, aprendran a identificar spoor, i joc de pista a peu.

Entre passejades i unitats de joc hi ha activitats a The Motse especialment dissenyades per ocupar els nens mentre la mare i el pare es relaxen. Els estables de Tswalu crearan un “campament de ponis” especial per a qualsevol nen que comparteixi la seva passió pels cavalls. No hi ha malària en aquesta part del Kalahari i la piscina és un gran atractiu. Poden xerrar amb els guardaboscos, decorar pastissos de tassa i fins i tot cuinar el seu propi sopar a la boma infantil especial. Un menú infantil separat s'adapta als seus gustos individuals.

Els cangurs es poden organitzar per als nens més petits si els pares volen temps sols.

Mostra més
Mostra menys

Tswalu Spa

L'Spa de Tswalu és una combinació d'espais sensuals que es combinen per crear una de les experiències més insòlites de l'spa d'Àfrica.

Dissenyat per millorar la bellesa natural del Kalahari i aprofitar el clima excel·lent, la zona de tractament a l'aire lliure es troba dins d'un jardí termal indígena on els clients poden trobar l'antílop ocasional pasturant al seu costat i ser adorat en un estat profund de relaxació pel so del cant dels ocells.

La zona de spa interior és una extensió natural de la terra, inspirada en la natura i l'esplendor del Kalahari, amb acabats naturals i teixits i espais senzills que junts creen una sensació de tranquil·litat i elegància descalça.

Els clients també poden optar per tenir els seus tractaments en una tsala exterior, on una estructura rústica protegeix un dels elements i es posiciona per donar a vista d'ocell les praderies obertes de la reserva en el context de la serralada de Korannaberg.

Els tractaments de l'Spa Tswalu inclouen tractaments d'exfoliació amb sorra fina de Kalahari vermella de Kalahari o cristalls minerals del desert procedents de les salines riques en minerals naturals del Kalahari, infusionades amb olis aromàtics rics en emol·lient a base de plantes. Autèntics massatges d'autor són realitzats per terapeutes locals.

Mostra més
Mostra menys

Rock Art

Uneix-te a la teva guia per intentar trencar els significats ocults en gravats de roques mil·lenàries d'animals, ocells i formes abstractes. Avui, ningú sap si van ser creats com a records, oracions o mapes, però la seva bellesa i misteri aguanten

Mostra més
Mostra menys

The Malori sleep out

Veure que milers d'estrelles giren lentament a través d'un cel de vellut negre mentre us adormiu fa que una nit passada a la nostra coberta de dormir de Malori sigui una experiència inoblidable. Gaudeix d'una posta de sol brillant de Kalahari mentre menges el sopar, després torna a veure el món com a cant dels ocells i la llum d'enfortiment et desperta a l'alba.

Mostra més
Mostra menys

The Naledi sleepout

Naledi, que significa “estrella” en la llengua tswana local, és l'experiència del llit estrella de Tswalu a les muntanyes de Korannaberg. Elevat per sobre d'una vall amb vistes envoltants, Naledi és per al veritable aventurer que anhela dormir sota la brillant manta d'estrelles del sud de Kalahari en seguretat i reclusió. Passar una nit en un llit d'estrelles, sense res entre tu i el cel nocturn, ha esdevingut cada vegada més buscat a mesura que els viatgers busquen experiències autèntiques i sense filtrar immerses en la natura. Naledi s'ha mantingut a propòsit molt senzill per no desmerèixer el seu entorn privat i remot a l'abast sud de la reserva. Dormir a la intempèrie, sota les estrelles, és tan antic com el temps.

Mostra més
Mostra menys

Habituated meerkats

Uneix-te a un grup de meerkats habituats a mesura que surten dels seus caus i s'escalfen al sol naixent o es reuneixen amb ells mentre tornen a casa al final del dia i el nuvi i juguen al capvespre.

Mostra més
Mostra menys

The Tswalu Foundation - research

Passar temps amb un dels molts investigadors els estudis dels quals són recolzats per la Fundació Tswalu proporciona informació addicional sobre l'ecosistema Kalahari finament equilibrat i us permet veure la conservació d'avantguarda en el treball.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

TSWALU Tarkuni

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes