WeTu Analytics

Sanbona Dwyka Tented Lodge

Nature Drives

Les unitats de natura interactives, de fins a 3 hores, tenen lloc en els estats d'ànim tranquils de l'alba i la posta de sol. Vostè és guiat pel seu guardabosc en un vehicle de visió de joc obert i vostè està

va demanar que compartissin interessos particulars amb el vostre guardabosc que intentarà incorporar-los a la vostra unitat de joc. A les unitats de joc, els clients gaudiran d'una beguda al capvespre i cafè/te a

sortida del sol. No es permet que les persones menors de 4 anys s'uneixin a les unitats de joc.

Mostra més
Mostra menys

Guided Nature Walks

Descobreix l'esperit del Petit Karoo a peu i descobreix els molts tresors de la Reserva.

Es pot organitzar un passeig opcional amb la guia d'un guardabosc per satisfer les necessitats individuals. Des de passejades suaus, passant per la bellesa impressionant de la fauna i la flora indígenes, fins a rutes desafiants que descobreixen vistes aïllades, revelen la bellesa de la Reserva de Fauna de Sanbona.

Ja sigui un passeig suau, o ruta desafiant a una piscina de roca aïllada que convida a submergir-se en la seva felicitat vigoritzant i després tornar a la seva casa de camp per a un menjar deliciós, Sanbona Reserva de Vida Silvestre té tot això i molt més per oferir.

Mostra més
Mostra menys

Relaxation Retreats

En els nostres retirs de relaxació, la mare natura és portada a l'interior per mimar indulgent. La nostra gamma corporal es basa en propietats del famós regne vegetal indígena “Fynbos”, eliminant toxines, calmant l'ànima i rejovenint el cos.

Els retirs de relaxació de Sanbona tenen vista sobre formacions rocoses antigues i muntanyes ondulades i planes. Mentre que les forces rejovenidores de la natura et bressols, oferim una gamma de tractaments de primer nivell mundial i modalitats holístiques per equilibrar i dinamitzar el teu ésser. Entra en la intimitat dels nostres recessos tranquils: deixa que l'atmosfera suau envolti i abraça el teu cos, ment i ànima...

Mostra més
Mostra menys

Sanbona Boat Safari

L'experiència de safari en vaixell Sanbona se suma a les moltes altres experiències úniques que s'ofereixen en aquesta reserva salvatge de Karoo.

El vaixell s'anomena, pelegrí, que porta el nom del Falcó pelegrí, que és un ocell rapinyaire de la família dels falcons. Peregrine porta els hostes en un “safari d'aigua” a la impressionant presa de Bellair situada enmig d'aquesta gran reserva per tal d'arribar al que fins ara ha estat un territori desconegut. Presenta als hostes una nova experiència i perspectiva de la fauna Big 5, marina i birdlife.

Peregrine és capaç de navegar per aigües encara poc profundes i oferir accés a la majoria de les zones de la presa. Té capacitat per a 12 convidats en tot estil mentre gaudeixen ja sigui d'un matí d'hora o un creuer de la posta de sol, que forma part d'una unitat de joc, si el temps ho permet.

Un dels aspectes més destacats del safari en vaixell és, possiblement, acostar-se a una beina d'hipopòtam, que es pot veure banyant a la presa.

La presa de Bellair va ser construïda fa gairebé 100 anys i l'observació d'aus és increïblement prolífica ja que més de 40 espècies d'ocells acudeixen només a la presa. Els clients tenen l'oportunitat de veure la paret de la presa “acabada de construir” i en un dia calent d'estiu nedar mentre gaudeixen de vistes que només es troben a la Karoo.

Peregrine també es pot reservar per a ús exclusiu, per un suplement, per als clients que puguin celebrar una ocasió especial, com ara un aniversari o una lluna de mel o simplement gaudir d'una estona privada a la presa durant la seva estada.

Mostra més
Mostra menys

Fauna & Flora at Sanbona

La Reserva Fauna de Sanbona compta amb unes 600 espècies de plantes i és intrigant saber que diverses espècies floreixen en diferents èpoques al llarg de l'any, encara que algunes més prolífiques entre l'agost i el setembre.

Aproximadament la meitat de la reserva solia ser explotacions ramaderes i agrícoles i tots els aspectes de l'agricultura s'estan eliminant sistemàticament. Hi ha diversos regnes florals que formen la Reserva. Aquests inclouen matolls d'acàcia, Nama, Karoo, Renosterveld, Suculent Karoo i Central Mountain Fynbos. Les suculentes són especialment variades i fascinants amb noms com els fons del nadó, els dits dels peus d'estruç i les orelles de porc.

Els animals que van recórrer la zona que viuen lliurement entre el Sant però van ser eradicats s'estan reintroduint. El Big 5 - Lleó, Lleopard, Buffalo, Elefant i Rinoceront, així com diverses altres espècies com Gemsbok, Springbok, Hartebeest, Eland, Kudu, Wildebeest Negre i Zebra es veuran a la Reserva de Vida Silvestre de Sanbona. Joc petit natural com Jackal, Caracal, Aardwolf, ós de formiga, Brown Hyena, Grey Rhebuck, Steenbuck, Klipspringer, Grysbok i Common Duiker continuen prosperant.

Mostra més
Mostra menys

Rock Art at Sanbona

Els habitants de l'Àfrica van recórrer la zona durant milers d'anys fins fa 100 anys.
La tribu /Xam, els caçadors-recol·lectors nòmades que viuen en harmonia amb la natura, es van adonar que l'home i la natura junts són sostenibles.

Hi ha 7 llocs registrats a tota la Reserva Fauna de Sanbona, però molts més es poden trobar. Els llocs d'art rupestre es remunten a més de 3500 anys i representen les creences espirituals i vides d'aquestes persones fascinants. Durant els seus viatges, els membres del grup es reunien al voltant d'un incendi comú, teixint històries i celebrant el do de la vida mentre el xaman meditava a través del ball rítmic, cantant i aplaudint i mentre estava en tràngol, rebria visions i orientació. Aquest home o dona de medicina asseguraria el benestar de la tribu, protegint-los del mal i la malaltia, predir el futur i garantir una bona caça i pluges. Alguns animals com el Mantis pregant i l'Eland van ser honrats i venerats i es van considerar que tenien grans poders espirituals.

L'única evidència que queda d'aquestes petites persones és el delicat art rupestre que es troba a la Reserva Fauna de Sanbona, les seves petjades indelebles van deixar de la seva presència en aquest vast paisatge durant les generacions vinents.

Mostra més
Mostra menys

Stargazing at Sanbona

Amb l'absència de llum artificial, la observació d'estels a la Reserva de Vida Silvestre de Sanbona és fenomenal i entre els millors de l'Àfrica Austral.

Les interpretacions sobre les constel·lacions de l'hemisferi sud són donades per guies coneixedores. Històries romàntiques de déus i deesses desterrades al cel es teixeixen en fets astronòmics i es desplega davant dels ulls. Descobreix els antics mites de les històries explicades pel Sant sobre les seves visions de les estrelles.

Què millor per acabar un feliç dia a Sanbona, però per seure reflectint sota l'estrella tendal del cel africà, la immensitat de les galàxies infinites que s'estenen abans d'un.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Sanbona Dwyka Tented Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes