WeTu Analytics

Morukuru River House

Game Drive

Puja al seu vehicle privat en un moment de la seva elecció i dirigeix-te a la última aventura de safari. Amb el seu personal guia experimentat i rastrejador entrar en la bellesa de Madikwe casa a la gran 5, gossos salvatges, 350 espècies d'aus i altres meravelles. Cada unitat de joc està equipat amb una varietat d'aperitius i begudes pel que en els matins cruixents veure la sortida del sol mentre embolicar els dits al voltant d'una beguda calenta i estar en sorpresa de la naturalesa que l'envolta. Per a la nit, els jocs gaudeixen de la posta de sol que envolta els cels africans revelant una funda de color i calidesa amb un gintònic a la mà. Com els únics convidats del vehicle, les unitats de joc s'adapten a les vostres preferències.

Mostra més
Mostra menys

Fishing Safaris

Experimenta l'emoció de la captura del teu propi peix i després tornar-lo a alliberar. El riu Marico que travessa Morukuru és la font natural d'aigua més gran de la província, bombant un milió de litres diaris: el riu està net i la pesca és bona, tot i que com saben els pescadors, caldrà paciència! Les espècies que poden trobar al final de la seva línia inclouen peix groc, silur, daurada, anguila, boca de paper, tres punts de tilàpia i carpa. Si vostè (o els seus convidats més petits) mai han provat la seva mà en la pesca abans, el seu guardabosc està a la seva disposició per proporcionar orientació.

Mostra més
Mostra menys

Massage Treatements

La pau, atapeïda a un estat alfa profund per les aigües de clapoteig del riu Marico i les trucades somnambulants de les aus de ribera. Els clients poden gaudir d'una relaxació i un massatge Morukuru a la Sala Area, construïda com a punt de tractament, amb vista sobre l'aigua.

Totes les preocupacions i preocupacions quotidianes simplement es fonen a mesura que la tensió deixa un, amb aromateràpia calmant i olis portadors, en aquest idil·li arbust. Aquí, quin tipus de massatge per tractar-se, en realitat, pot ser la major preocupació del dia.

Els millors moments de la vida són els que ens sentim més connectats amb un mateix en harmonia amb la natura i el món que ens envolta. Morukuru ha seleccionat acuradament l'Africologia com la línia de productes utilitzada en els nostres tractaments relaxants Spa. Africologia utilitza només ingredients orgànics amb els seus productes lliures de productes químics tòxics, inclosos conservants perillosos. En un lloc de la seva elecció dins de la seva vila personal, ja sigui la sala amb vistes al riu Marico, la coberta de la seva habitació o a la piscina gaudint dels sons de la natura mentre es relaxa amb un tractament de la seva elecció.

Mostra més
Mostra menys

Sleep Out

La pell de Morukuru està situada al costat de la vora de les aigües i protegida per una tanca elèctrica. Amb un punt de llum, un dormidor a la pell és perfecte per a l'atreviment de passar una nit a la natura. Per a una vetllada romàntica en parella o per a familiars i amics, una experiència màgica de deixar-se sola en una vasta plana on la fauna vagin lliure, amb perfecta comoditat, però envoltada del desert africà no es pot perdre. Per a aquells menys atrevits una parada de nit a la pell durant la unitat de joc és un lloc sublim per mirar cap amunt el cel nocturn brillant i la mirada estrella.

Mostra més
Mostra menys

Bush Walks

Travessar la reserva en un còmode vehicle de safari permet recórrer milers de quilòmetres a la recerca d'emocionants albiraments de joc, però per a un veritable gust d'Àfrica no hi ha res més que estar a peu enmig del desert. En un arbust passeja olores, veus i escoltes molt més, i aixecar-te de prop i personal amb els insectes i les plantes, amb un guardabosc que explica les seves tècniques de supervivència, pot resultar fascinant (com la capacitat de l'Acàcia robusta de deixar anar una feromona pudent quan detecta un animal pasturant sobre les seves fulles!).

Bush camina a Madikwe no són per als desconcertats però - vostè està a peu en una zona salvatge on els depredadors vagen lliure. Vostè està, per descomptat, protegit per la presència del seu guardabosc totalment armat i el coneixement de l'arbust del seu rastrejador, però per estar en els nens secundaris segurs menors de 16 anys pot no participar en passejades d'arbust i per als majors de 60 anys requereixen un certificat de metge de bona salut. Alternativament, un passeig per les prop de 100 hectàrees tancades a la zona de casa al joc general pot ser gaudit per tota la família subjecte a disponibilitat. Els passejos de Bush també es limiten a un màxim de vuit persones.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Morukuru River House

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes