WeTu Analytics

More Quarters Hotel

Community Tour, With More Community Trust

Aquest recorregut dóna una mirada molt personal i autèntica a la vida dels municipis.

El recorregut comença amb una parada a la Injongo Educare Crèche recolzada per MCT, Mfuleni, on els clients poden ajudar a fer o servir els nens l'esmorzar, i llegir, jugar a la pilota i tenir Singalongs amb ells. A continuació, un breu passeig pel camí cap a on va començar la guarderia a casa de la fundadora inspiradora, Mavis Ngcongolo, que hi serà per saludar el grup.

Després és a la ciutat de Khayelitsha on els clients poden veure la totalitat de la major ubicació de Ciutat del Cap des de Lookout Hill al Centre de Turisme, abans de prendre un passeig pels carrers, escoltar sobre la seva història i la gent a mesura que van.

L'última parada de la gira és Langa (que significa “sol”) i, sens dubte, l'assentament més vibrant i progressiu de Ciutat del Cap. Aquí, els clients visiten Langa Heritage Museum a l'edifici Old Pass Court, Guga Sthebe Arts & Centre de Cultura per a l'apoderament local, i el barri de Langa, on el projecte Ikhaya Le Langa està promocionant l'empresa social i la creació d'un punt d'interès turístic.

— Representant del MCT: Kyle Visagie
— Horari de sortida: Després d'esmorzar i dinar — reunir-se a la recepció de l'hotel
— Temps de viatge: ± 40 minuts (anada)
— Durada del tour: 3—4 hores
— Nombre de persones: 2—7
— Cost: ZAR1 500 per vehicle (2-4 persones) | ZAR3 000 per vehicle (5-7 persones)

Mostra més
Mostra menys

Sunrise Private Celebratory Picnic

A mesura que el sol es desperta el dia especial, celebrar l'ocasió amb un pícnic a la sortida del sol a Signal Hill. Romàntic, emocionant, és adequat per a qualsevol esdeveniment des d'un aniversari fins a un aniversari, o proposta... En el mirador més escènic, farem esclatar la bombolla i ens posarem en llaminadures especialment per a tu.

— Cost: POA

Mostra més
Mostra menys

In-Room Spa Therapies

Res no et posa en mode de vacances i recarrega les bateries com una mica de mimar, i amb la nostra oferta de spa a l'habitació, no has de canviar de la teva túnica. Tractaments corporals, facials i mani-pedis cortesia de terapeutes de confiança de Mobile Beauty us aporten l'experiència.

— Menú spa disponible

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

More Quarters Hotel

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes