WeTu Analytics

More Quarters Hotel

La col·lecció More Quarters de cases adossades patrimonials convertides i Redcliffe House us ofereixen tots els espoliats de l'hospitalitat de cinc estrelles i la privacitat dels allotjaments individuals. Amb les seves entrades a un carril empedrat contigu a l'hotel principal, creen la sensació d'un barri aïllat al suburbi de Ciutat del Cap de Gardens.

Cadascuna de les 21 Habitacions de More Quarters ha estat dissenyada individualment per donar a famílies, parelles, llunes de mel i aquells que prenen un temps per si mateixos els seus propis espais de vida. L'aspecte i la sensació de les habitacions són poc polides, amb una vora retro, i sempre podeu esperar cafè i flors fresques, lli nítid, luxosos productes de bany i totes les comoditats que pugueu necessitar.

Cadascuna de les nostres 19 habitacions de luxe té un caràcter i atractiu propi, ningú millor que l'últim. Totes disposen d'un dormitori espaiós, bany privat, saló de TV i una petita cuina americana pràctica. Les dues habitacions familiars (també per a grups d'amics) inclouen un segon dormitori en suite. Quan estiguin disposats per als nens, amb les seves pròpies comoditats, joguines i llaminadures, els tindrà instal·lats en molt poc temps!

Residència More Quarter's

Aquesta residència està adossada a l'Hotel More Quarters Neighbourhood, al suburbi superior de Gardens i pot allotjar fins a vuit hostes amb quatre dormitoris amb bany privat. Disposa d'una cuina totalment equipada, saló i zona de menjador, una coberta exterior amb vista, i una piscina, i disposa de la seva pròpia Residència majordom i mainada. Situada al centre, aquesta casa patrimonial d'ús exclusiu marca totes les caixes adequades per a familiars i amics que busquen un lloc on trucar a casa durant la seva estada a Ciutat del Cap. Tot i que actualitzat amb tocs moderns, tan vibrants com el nostre barri de Kloof Street, encara podeu admirar els bells sòls de fusta dura i alts sostres d'acer premsat. Totes les habitacions ofereixen una vista excepcional: del nostre jardí privat, del barri o de la muntanya emblemàtica en forma de taula de la ciutat.

Més enllà de l'hotel

Des de casa teva per a les vacances, és per tu decidir quant o poc fer... L'Hotel Concierge sempre està disponible per assistir i More Quarters és una base ideal des d'on explorar la ciutat, les platges dels voltants, les muntanyes i les terres vitivinícoles... I per tornar a on podràs arrencar les sabates i flotar al sofà.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

More Quarters Hotel

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes