WeTu Analytics

More Quarters Hotel

Més Quarters col·lecció de cases patrimonials convertides i Casa Redcliffe li ofereixen tot el botí de l'hospitalitat de cinc estrelles i la privacitat dels allotjaments individuals. Amb les seves entrades a un carril empedrat al costat de l'hotel principal, creen la sensació d'un barri aïllat al barri dels Jardins de Ciutat del Cap.

Cadascuna de les 27 habitacions de More Quarters ha estat dissenyada individualment per donar a famílies, parelles, parelles de lluna de mel i aquells que prenen algun temps per si mateixos els seus propis espais de vida. L'aspecte i la sensació de les habitacions està poc polida, amb una vora retro, i sempre es pot esperar cafè i flors fresques, lli cruixent, productes de bany de luxe, i totes les comoditats que pugui necessitar.

Cadascuna de les nostres 23 Luxury Rooms té un caràcter i atractiu propi, ningú millor que l'últim. Totes disposen d'una habitació espaiosa, bany privat, sala de TV i una petita cuina americana. Les quatre habitacions familiars (també per a grups d'amics) inclouen una segona habitació en suite. Quan es disposa per a nens, amb les seves pròpies comoditats, joguines i llaminadures, els tindrà instal·lats en molt poc temps!

Més Quarter Casa Redcliffe

La millor manera de viure una ciutat? Viu com els vilatans. A minuts de les platges, cafès, boutiques i galeries de Ciutat del Cap, no trobareu millor lloc per basar-vos a vosaltres mateixos i a la vostra família, o grup d'amics que a More Quarters' Redcliffe House. La casa li ofereix tot el botí de l'hospitalitat de cinc estrelles i la privacitat de la seva pròpia retirada de la ciutat.

Aquesta exclusiva casa patrimonial, amb quatre dormitoris en suite, té molt espai per a tothom i convida a relaxar-se. És només l'escenari on podeu prendre les gandules a la vista de les muntanyes o acollidores al voltant de la llar de foc de la sala; cuinar junts a la cuina, o fer el dia lliure i obtenir un xef privat. La llarga taula de menjador és segur que acollirà reunions per a dinars més llargs.

Més enllà de l'Hotel

Des de casa per a les vacances, és per a vostè per decidir quant o poc per fer... L'Hotel Conserge està sempre disponible per ajudar i More Quarters és un punt de partida ideal des d'on explorar la ciutat, les platges dels voltants, les muntanyes i els vins... I per tornar a, on vostè pot començar les seves sabates i flop en el sofà.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

More Quarters Hotel

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes