WeTu Analytics

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

La ubicació de Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa es troba entre els més impressionants de Maurici (als peus de la muntanya de Le Morne) el que fa que aquest resort sigui molt més desitjat pels clients exigents. Veure les exquisides vistes al mar des de les terrasses característicament profundes de Dinarobin, donant a cada suite la sensació d'una casa privada al costat del mar.

Les zones comunes consisteixen en amplis espais sota marquesines de palla rústica. Els estanys reflectants han transformat el restaurant principal en un país de fades de llums parpellejants on les taules s'instal·len en illots. Si us ve de gust per la cuina italiana, us esperen autèntiques delícies toscanes al segon restaurant. La nova incorporació a l'oferta culinària de Dinarobin és Umami, un restaurant panasiàtic obert per sopar. El dinar se serveix just a peu de platja, de manera que no us heu de perdre ni un moment a la sorra de vellut per gaudir dels vostres àpats.

Aquells que busquen unes vacances paradisíaques de golf no han de mirar més enllà de reservar una suite de Golf Junior a Dinarobin. Els drets verds il·limitats al camp de campionat de 18 forats de Paradis' juntament amb un carro de golf gratuït per joc estan inclosos.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes