WeTu Analytics

MannaBay

No es pot acostar molt més a prop de Table Mountain que aquest... Un hotel boutique de luxe veritablement extraordinari al cor de Ciutat del Cap, MannaBay és una porta d'entrada al punt de referència de la taula i la seva mística natural. Literalment. Una porta condueix directament des del recinte de MannaBay fins al parc nacional de la muntanya de taula.

Des d'aquest entorn privilegiat, convertint-se en els prínceps perses, els caçadors d'orquídies i els exploradors heroics, es pot mirar cap a fora sobre la ciutat mare, a través del seu paisatge urbà fins a l'oceà Atlàntic. Les vistes són enlluernadores tant si esmorzaràs a The MannaBay Café, amb finestres de vidre de terra a sostre; banyar-te a la dutxa semiesmerilada de la Black & White Room o banyar-te a la piscina privada d'immersió de Pom Pom. La muntanya mai està lluny de la vista. Ella vetlla per MannaBay des de dalt, mirant convidats clonant flautes de xampany al terrat Atlas Bar i el spyhopping koi com balenes fora de l'estany de molsa de fades. Des de MannaBay, podràs experimentar la Mother City amb comoditat i privacitat, amb un equip de personal amable dedicat a fer que l'experiència de cada hoste sigui el més especial possible. MannaBay és una obra d'art que inspira, anima i delecta a tots els convidats que tenen el plaer d'entrar en les seves parets altes i decorades amb art. Creiem que estaràs d'acord...

L'equip de MannaBay es dedica a optimitzar l'experiència de tots els convidats, en cap lloc no serà més evident que a la taula d'esmorzar. L'esmorzar és un negoci decadent i indulgent ple de fruites, formatges, sucs acabats d'esprémer, millors cafès solts rostits d'Àfrica, pans acabats de fer i, per descomptat, una selecció de plats calents.

“Alguns llocs per allotjar-se formen part del vostre viatge, els clients de MannaBay ja han arribat.”

MannaBay ha estat seleccionat per a la Guia Greenwood de Sud-àfrica: B&B, cases d'hostes, cases rurals i cases rurals amb cuina visitades personalment pels autors i escollides pel seu encant, caràcter i per l'excepcional amabilitat dels propietaris.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

MannaBay

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes