WeTu Analytics

Sanctuary Gorilla Forest Camp

Trobades una vegada a la vida amb els goril·les en perill d'extinció d'Uganda esperen quan us allotgeu en una d'aquestes deu tendes de luxe privades al cor del Bosc Impenetrable de Bwindi.

Ecològicament respectuós, contemporària-encara clàssic en estil, Santuari Gorilla Forest Camp es barreja amb sensibilitat amb el paisatge de muntanya africà dramàtic i, situat singularment dins del parc nacional, que estan a pocs minuts de l'inici de la seva aventura de senderisme goril · la.

Situats en una de les zones més remotes d'Àfrica, aquests còmodes espais de lona estan vestits amb estampats indígenes i mobles fets amb materials naturals. Els llits estan coberts amb roba de llit de tons neutres, i els artefactes locals configuren una escena que garanteix moments memorables tant dins com fora de l'allotjament. Totes les tendes tenen un bany espaiós amb parets de pedra amb seccions privades i un bany independent per relaxar-se després d'un dia de trekking. Els arbres al voltant del campament s'il·luminen al matí quan el sol comença a brillar, i gràcies a que hi ha tan poques tendes de campanya, el campament conserva una sensació íntima i exclusiva, que li permet experimentar la màgia d'Àfrica amb la més lleugera de petjades però amb pràcticament tots els modes.

Zona comunitària del Santuari Gorilla Forest Camp estrelles un confortable saló amb un bar ben assortit i una zona de menjador elegant, amb una vista magnífica sobre la selva verda. Vine al vespre, sota els cels estrellats, i acompanyats pel cor nocturn, els convidats es reuneixen al voltant de la foguera central i intercanvien històries de les aventures d'aquest dia. Els àpats donen un gust de la destinació: plats preparats experts prometen sabors senzills i mostren ingredients locals frescos: proveu de vedella fumada tradicional amb salsa de cacauet servit amb Kalo (pa de mill). També podreu menjar a l'aire lliure amb espelmes a la terrassa privada de la vostra tenda de campanya.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Sanctuary Gorilla Forest Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes