WeTu Analytics

Sanctuary Gorilla Forest Camp

Gorilla Trekking

Els goril · les són completament salvatges, però s'han acostumat a veure uns quants humans després d'anys d'habituació. Molts dels guies experts han estat involucrats en aquest procés des dels seus inicis i són capaços d'explicar la complicada etiqueta que suposa conèixer un esquena gegant de plata. Aquesta és una oportunitat només per a uns pocs, ja que només vuit visitants poden veure cada grup cada dia. El seguiment a través d'un bosc dens amb pendents pronunciades significa que els participants necessiten estar físicament en forma per gaudir de la pista. Un cop situats els goril · les, passar un màxim d'una hora amb ells abans de tornar al campament. Només els nens de 15 anys i més poden fer un seguiment del goril·la.

S'ha de comprar un permís de seguiment per endavant en persona a Bwindi.

Mostra més
Mostra menys

Batwa Tribe Experience

Apreneu i interactueu amb la gent local de Batwa. Aquesta activitat de dia complet consisteix en una caminada de tres hores seguida d'una hora de durada amb el Batwa. El passeig de tornada al campament és de dues hores. La visita inclou una actuació musical, visita de la deessa, demostració de caça i trobada i una oportunitat per veure com viuen. La tribu Twa que també es coneix com Batwa són els habitants més antics de la regió dels Grans Llacs de l'Àfrica Central. Parlen la mateixa llengua que els grups hutu i tutsi de Rwanda. Com la majoria de les tribus d'Àfrica, s'han mogut d'un lloc a un altre i ara es troben a Rwanda, Burundi, Uganda i porcions orientals de la RDC. Les estadístiques mostren que l'any 2000 les seves xifres eren aproximadament 80.000 persones, cosa que els converteix en un grup minoritari important en aquests països. Els primers registres del Batwa van ser realitzats pels egipcis fa més de 4,000 anys. Els van descriure com a persones amb estàtues curtes que viuen a prop de les “Muntanyes de la Lluna” que exalten les seves habilitats com a ballarins i narradors de contes.

Mostra més
Mostra menys

Community Walk

Bwindi està envoltat al costat de Buhoma per la comunitat Bakiga i la comunitat de persones Batwa. La caminada dura aproximadament dues hores i comença amb un passeig per un petit projecte de cultiu de te. Aquí es pot aturar per complir amb els recollidors de te i potser fins i tot aprendre a arrencar les fulles de te en el camí. A continuació, visiteu una cerveseria local de cervesa i vegeu com es trituren plàtans per fer una cervesa fermentada que es barreja i es destil·la per fer cervesa de plàtan - una beguda local popular a la zona. Des d'aquí caminar a poca distància a l'hospital local que Santuari del Goril·la Forest Camp dóna suport a través de diversos projectes. Coneix com va començar i el treball que fan per a la comunitat. Continueu el vostre passeig fins a un poble proper i visiteu un home de medicina tradicional. El coneixement de l'ús d'herbes per a la curació s'ha transmès de generació en generació i us mostrarà algunes de les herbes que creixen al bosc i parlarà de com s'utilitzen. Més tard, relaxa't i gaudeix d'una actuació de la comunitat Batwa abans de tornar al campament.

Mostra més
Mostra menys

Birding Walk

Bwindi compta amb més de 350 espècies d'aus, incloent 24 que són endèmiques d'aquestes terres altes a cavall d'Uganda, Rwanda i el Congo - els anomenats “endèmics de Albertine Rift”. Per als observadors d'aus afins, podem organitzar per a un expert local que us guiï en un fascinant 2-3 hores a peu pel parc.

Mostra més
Mostra menys

Forest Walk

Bwindi és Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i un lloc espectacular per visitar. A més dels goril·les, Bwindi també és la llar d'elefants de boscos rars, porcs del bosc gegants i onze tipus de primats, com ara micos cues vermelles i blaus, colobus blanc i negre, babuons i ximpanzés. També es poden trobar antílops de bosc, antílops de buck i més de 200 espècies de papallones. Podem oferir un passeig forestal guiat pel sender de la cascada de Munyaga. Aquest sender comença des de l'oficina del Parc i acaba a la magnífica cascada de Munyaga. El passeig cap i des de la cascada triga aproximadament tres hores i és una bona manera de practicar o refredar un dia abans o després del seguiment de goril · les.

Mostra més
Mostra menys

Queen Elizabeth National Park Drives

Mentre s'allotgen a Gorilla Forest Camp, els hostes poden aventurar-se en les unitats de joc a Ishasha, situat al sud del conegut Parc Nacional Queen Elizabeth popular pels seus lleons d'escalada d'arbres, elefants de sabana, búfals, topi, hipopòtams, diverses espècies d'aus, warthogs i el lleopard ocacional.

El sector Ishasha és famós per la seva població de lleons arbrats. Els lleons normalment es veuen mandrosos estirats dins de les branques de les enormes figueres mirant cap avall els nombrosos Kobs d'Uganda pasturant a les planes obertes d'Ishasha. Normalment es tracta d'una excursió d'un dia complet on els clients poden parar a dinar a la piscina d'hipopòtam. La sortida és a les 6:30 del matí.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Sanctuary Gorilla Forest Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes