WeTu Analytics

Lekkerwater Beach Lodge

Situat a poc més de tres hores amb cotxe de Ciutat del Cap, i un desviament convenient per als viatgers que exploren el paisatge jardí de Sud-àfrica, Lekkerwater gaudeix d'una posició envejable situada entre terra i mar a dalt de les antigues dunes de De Hoop.

Aquesta notable reserva costanera és particularment famosa per oferir algunes de les millors observacions de balenes terrestres del món. Durant l'hivern i la primavera (juliol a novembre) les balenes del sud de la dreta emigren aquí des de l'Antàrtida per caldejar i reproduir-se en els mars càlids a la costa alta. Des de 1985 aquestes aigües han estat designades com a Àrea Marina Protegida, i la vida marina ha prosperat. Tot i que les balenes són les estrelles de l'espectacle, els hostes també poden esperar ansiosos albirar dofins, foques i infinitat d'aus marines des de la comoditat de Lekkerwater Beach Lodge.

Lekkerwater, que significa 'bona aigua' en l'idioma afrikaans, ofereix una experiència còmoda de safari a la platja en un entorn realment màgic.

Amb una rica història, fauna i flora increïbles, platges verges, turons rodants i abundant vida marina, el focus de Lekkerwater se centra en una experiència excepcional basada en la natura.

Aquí oferim un nou tipus de luxe. La indulgència d'amplis espais oberts, tranquil·litat i intimitat, magnífiques vistes al mar, olor de l'oceà, passejos descalços per la platja i postes de sol increïbles. No trobareu televisors, minibars, tovallolers climatitzats ni aire condicionat, aquí és on podreu abraçar i gaudir plenament dels senzills plaers de la vida.

Disposa de set habitacions íntimes i individuals fora de la xarxa, decorades senzillament en una sensació costanera lluminosa i brisa, cadascuna d'elles compta amb una coberta privada amb vistes a la platja aïllada que pren alè de cinc quilòmetres. A la casa principal ens centrem en oferir una experiència còmoda i única a la platja.

Des de gairebé tots els punts de vista l'oceà domina el paisatge, i les activitats quotidianes s'estructuren al voltant de les marees. A poca aigua, el nostre equip de naturalistes condueix passejades guiades per explorar el pròsper i fascinant ecosistema inter-mareal, mentre que la marea alta envia viatgers cap a l'interior per descobrir la riquesa de biodiversitat de la reserva natural de De Hoop. Al costat de la notable vegetació fynbos, s'han registrat més de 260 espècies d'ocells a la reserva, inclosa l'única colònia de cria del Cap Occidental del Voltor Cap en perill d'extinció.

Tant si busqueu simplement una emocionant escapada costanera fora de la xarxa, com si un safari marí terrestre inoblidable, Lekkerwater Beach Lodge ofereix una experiència costanera totalment única al cor del paisatge del Cap Occidental de Sud-àfrica.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Lekkerwater Beach Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes