WeTu Analytics

Arathusa Safari Lodge

Arathusa Safari Lodge és únic i molt buscat pels visitants a causa de la seva ubicació privilegiada dins de la reserva de sorra Sabi, al costat del parc nacional Kruger sense tanques. Junts aquestes dues àrees comprenen un dels santuaris salvatges més increïbles i conservats de Sud-àfrica.

Hi ha dotze Suites, vuit de les quals s'enfronten a la boca d'aigua davant de la casa de camp, i quatre de les quals es troben remotament dins de l'arbust a poca distància de la casa de camp.

Arathusa és un ambient íntim... el seu disseny de planta oberta i la seva decoració natural fan que es fusioni perfectament amb l'entorn arbust africà. La sala d'estar principal està destinada a la comoditat. La piscina infinita té vista sobre el pou d'aigua i és el lloc perfecte per a la visualització de la fauna mentre es refreda en una sufocant tarda d'estiu africana.

Arathusa ofereix una experiència de safari excepcional: espereu una alta concentració d'un assortiment de jocs, inclosos els Big Five, i observacions freqüents de lleopard. La casa de camp està situada davant d'una pròspera plana oberta que garanteix el joc interessant i la visualització d'aus des de la comoditat del campament.

L'spa Safari d'Arathusa ofereix una experiència de spa de luxe amb una gran varietat de tractaments i productes de spa naturals. També hi ha tractaments per a parelles.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Arathusa Safari Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes